Saab Inside - nummer 4

Den fjärde upplagan av Saab Inside har gått online idag. Den aktuella frågan är mer Saab än någonsin och fylldes med läsglädje med samarbete mellan läsare och Saab-vänner. Redan omslagsbilden - en 4-9 Viggen valdes i Eschborn - gör att du vill ha mer ...

Saab Inside Issue Number 4
Saab Inside Issue Number 4

Rapporter från Saab-världen - från Sverige, Norge till Schweiz - ger många sidor med läsmaterial. Den aktuella numret fokuserar på Saab i Schweiz. De Steffen Garage AG, har varit på marknaden för 50 år och är nära associerad med Saab. Daniel Blaesi, After Sales Country Manager, har arbetat för Saab och Orio Switzerland i många år och en permanent kontakt för alla Saab-drivrutiner och partners i Alperna. Orio World levererar en kompakt uppdatering på det nya centrallageret i Hesse och det nya ordersystemet för partnerna.

Historien om Max och hans Saab-samling kommer från Tyskland. Hans entusiasm för Saab känner inga gränser och han har nu 7 fordon i sin flotta, som alla är "Tillverkade av Trollhättan". Bilarna flyttas regelbundet tillsammans med vän Henning; Lämplig uppfödning är en ärafråga. Fotoet av flottan är inte längre aktuellt, men inventeringen har optimerats lite de senaste dagarna. En Saab lades till, en annan bytte händer. Det finns alltid rörelse - det här är materialet för en egen berättelse när bloggare och Max träffas snart som en del av Anna-projektet ...

Som alltid skickades den nya utgåvan av Saab Inside till alla registrerade medlemmar i Saab Service Club. Förutom specialerbjudanden för reservdelar och tillbehör garanterar Orio Germany alltid att du får den senaste upplagan - en bra anledning att registrera dig.

5 tankar om “Saab Inside - nummer 4"

 • blank

  Hej saab community. Kör själv 2 saab 9-5 aerohjortar och diesel. Båda toppfordonen kör vi cirka 50tkm per år, jag köpte diesel 07.15 med 193tkm. Jag är väldigt nöjd. Innan dess hade jag ett Renault espace fullt utrustat 2013 som var mitt största misstag. 10 månader i min besittning 40 km körde bara en månad i verkstaden var inte tillförlitlig. Min dröm är att Saab kommer att resa igen och sätta en stationvagn 1-9 på vägen. Jag skulle köpa en omedelbar. Ps har fortfarande cirka 5 saab som stod runt där brukade vara återförsäljare. Låt mig veta om någon måste leverera en saab 30-9 stationvagn från 5.

 • blank

  Mycket Saabig! Många tack till Orio och alla inblandade!

 • blank

  Läser, perfekt för helgen!
  Tack för det!
  Jag ser fram emot det!

 • blank

  Jag ser fram emot att träffa Ana

  Jag ser fram emot tidningen. Trevligt att det fortfarande finns en så stark gemenskap!

  Trevlig helg

  • blank

   När är mötet
   ?

Kommentarer är stängda.