Saab Inside - Nummer 4

Den nu 4. Utgåva av Saab Inside gick online idag. Den aktuella frågan är mer Saab än någonsin och fylldes med läsning nöje med hjälp av läsare och Saab-vänner. Redan omslagsbilden - i Eschborn valdes en 9-3 Viggen - gör att du vill ha mer ...

Saab Inside Issue Number 4
Saab Inside Issue Number 4

Rapporter från Saab-världen - från Sverige, Norge till Schweiz - ger många sidor läsa material. Fokus för den aktuella frågan är Saab i Schweiz. den Steffen Garage AG, har varit på marknaden för 50 år och är nära associerad med Saab. Daniel Blaesi, After Sales Country Manager, har arbetat för Saab och Orio Switzerland i många år och en permanent kontakt för alla Saab-drivrutiner och partners i Alperna. Orio World levererar en kompakt uppdatering på det nya centrallageret i Hesse och det nya ordersystemet för partnerna.

Från Tyskland kommer berättelsen om Max och hans Saab-samling. Hans Saab-entusiasm vet inga gränser, och under tiden har han 7-fordon, som alla är "Gjorda av Trollhättan" i sin flotta. Tillsammans med vännen flyttas Henning bilarna regelbundet. djurskydd är en ära av ära. För närvarande är flottans foto inte längre, de senaste dagarna har beståndet varit lite optimerat. En Saab gick med, en annan förändrad händer. Rörelsen är alltid - det här är material för en egen historia, när Blogger och Max träffas under Anna-projektet snart ...

Som alltid gick den nya utgåvan av Saab Inside till alla registrerade medlemmar i Saab Service Club. Förutom specialerbjudanden på reservdelar och tillbehör garanterar Orio Germany alltid inköp av den senaste utgåvan - en bra anledning att registrera.

5 tankar om "Saab Inside - Nummer 4"

 • När är mötet
  ?

 • Hej saab community. Kör själv 2 saab 9-5 aerohjortar och diesel. Båda toppfordonen kör vi cirka 50tkm per år, jag köpte diesel 07.15 med 193tkm. Jag är väldigt nöjd. Innan dess hade jag ett Renault espace fullt utrustat 2013 som var mitt största misstag. 10 månader i min besittning 40 km körde bara en månad i verkstaden var inte tillförlitlig. Min dröm är att Saab kommer att resa igen och sätta en stationvagn 1-9 på vägen. Jag skulle köpa en omedelbar. Ps har fortfarande cirka 5 saab som stod runt där brukade vara återförsäljare. Låt mig veta om någon måste leverera en saab 30-9 stationvagn från 5.

 • Mycket Saabig! Många tack till Orio och alla inblandade!

 • Läser, perfekt för helgen!
  Tack för det!
  Jag ser fram emot det!

 • Jag ser fram emot att träffa Ana

  Jag ser fram emot tidningen. Trevligt att det fortfarande finns en så stark gemenskap!

  Trevlig helg

Kommentarer är stängda.