Enkelhet

2009 vi firade den sista IAA-premiären med den då nya Saab 9-5. Sedan dess äger mässan i Frankfurt utan Saab. 2011, 2013, 2015- hur kommer 2017 att vara? Finns det ett perspektiv, finns det hopp, kommer vi att behöva vänta årtionden för en comeback? Precis som fans av ett annat märke ...

Enkelhet
Enkelhet

Saab var alltid den främsta anledningen till mig och några vänner att besöka Europas viktigaste motorshow. Självklart tog vi en Saab till Frankfurt. Det viktigaste och första målet var alltid booth of the brand. Vi hade mycket roligt med det.

Missar vi Saab? Jag redan Vid varje ny IAA känner jag mig motvillig att dyka in i mängden för att göra det då med en Feierabendticket trots allt. Men utan verklig entusiasm. Saabs uppträdande var alltid en attraktion och en lugnande punkt i den hektiska mässan. Tillförlitligt annorlunda än de andra. Lugnt lugnt, alltid lite skandinaviskt underkylat.

För dem med abstinenssymptom finns det en dos av Saab showroom känsla från 2006 på bloggen idag.

Vid den tiden rullade den nya Saab 9-3 TID till återförsäljare, samtidigt var det en video för att ställa in stämningen hos kunderna. Enkelhet är ett buzzword i videon. Enkelhet, enkelhet. Enkla saker kan vara välkomna i våra hektiska tider. För dem som behöver 3-minuters lugnt liv och en extra hjälp av Saabs känsla efter en hård dags arbete. Här kommer filmen efter jobbet.

7 tankar också "Enkelhet"

  • Det är verkligen ren avkoppling. Finns det en oändlig slinga? Och låt oss hoppas det finns något nytt till 2017. Hoppet dör någonsin.

  • Mitt hjärta blöder när jag ser det. Också för att jag ofta var i Sverige för att presentera Saab-nykomlingar. Också för att jag måste lämna in min 9-5 Aero - och måste byta fabrikat. Shit service hos en stor bilhandlare, som inte längre är intresserad av 300 Saab-föraren och säger att man måste gå med bakom Opels kunder och vänta 14 dagar för en garageavdelning. Dessutom har även den högsta Saab-mekanikern upphört. Dessutom finns det reservdelar problem. Det räcker. Jag håller 9-3er konvertibel. Åtminstone det. Men vi har inte råd att ha två Saab som behöver repareras i det dumaste fallet och inte kunna komma ifrån det. Det är synd. Om någon gång men en tur till det bättre är jag där. Man borde alltid hoppas. Se Borgward. Den stigande rakt på IAA igen som Phoenix från askan.

  • Tack, Tom! Saab i sitt bästa: stil, design, styrka, livsfilosofi och ... lojalitet! Jag är mindre intresserad av vilket märke, men snarare vad konvertibelt. Och för inga pengar ska jag skilja mig från mitt gamla (2002 han 9-3 i silver med svart huva), det skulle vara för mig känslomässigt svek av Saab och mig själv - alla vanliga upplevelser !!

  • I Saab är reklam alltid överst, ännu bättre än själva utsläppet av bilarna

  • Hej Tom, tack för ögonblicket av lycka !! Jag kan bara gå med robbrun. Oavsett vilken Saab-konvertibel som kommer runt hörnet, mitt hjärta slår högre. Därför underhåller och underhåller vi våra fordon för brist på påfyllning och därmed lite för oss själva. Annonsen vädjar till mig idag, den vänliga säljaren hade en lätt match. Kanske är en annan Saab ansluten till min 9-3I-konvertibel.

  • Eftersom 1999 jag redan besöker IAA. Naturligtvis var Saab-båset alltid ett måste! Jag kommer ihåg premiären till 9-5 BioPower, de stora studierna och förstås 9-5 NG Premiere 2009. Året som Volvo var på randen och försåldes till Kina, var Jaguar redan såld till Indien, men SAAB var fortfarande i "europeiska" händer och skulle inte säljas. Idag vet vi att Jaguar och Volvo gör det bättre än någonsin.

  • Jag såg en kampanj trailer från Zürich försäkring för första gången. Med en 9-3-konvertibel. Det är hjärtat i ditt hjärta. Skulle du ha sett. Kanske upptäcker en bilproducent sitt hjärta för Saab. Om det inte bara är VW (grins).

Kommentarer är stängda.