NEVS tillkännager ny kinesisk partner

11: 00 CET i Trollhättan. NEVS har kommit överens med en kinesisk fordonstillverkare på ett långsiktigt strategiskt partnerskap kring fordonsutveckling, inköp och distribution. NEVS president Mattias Bergman. Mer information om hur man engagerar sig under dagen tidigare offentliggjord strategi.

NEVS president Mattias-Bergman-ägare-Kai-Johan-Jiang
NEVS president Mattias Bergman och ordförande Kai-Johan Jiang

Under de senaste månaderna har NEVS meddelat flera nya partnerskap för att stödja sina tre godkända industri-, teknologi- och finansparter och inrätta de första stegen för att bygga ett nytt FoU-centrum i Kina. De tidigare partnerskapen är viktiga, dagens meddelande kommer sannolikt att bli ännu viktigare än "big bang" -partnern att utföra på "Planera A"Saknas fortfarande från listan. Mahindra från Indien, men med tanke på tidigare utveckling och nu den specifika omnämningen av "en kinesisk fordonstillverkare" i pressen, är mina kort på Dongfeng.

Mer detaljer när de blir tillgängliga!