Vi ger bort en eSID2 för Saab 9-3!

Se upp! Om du alltid har villat känna dig som en Saab-tillverkare, är det här den ultimata gadgeten! En eSID2, för alla Saab 9-3 från modellår 2007. Och bäst av allt: för en läsare av Saabblog.net blir det gratis!

Saab eSID2
Saab eSID2

Bloggen eSID2 har gett supportrar cardyourcar.eu. Den lilla osynliga modulen är ansluten till diagnosgränssnittet. På infodisplayen visas på begäran värden som aktuellt turbotryck, vridmoment, oljetemperatur, däcktryck, status för sotpartikelfiltret (diesel) och mycket, mycket mer. Hur är min Saab, är han frisk? Frågan besvaras av eSID2 med en knapptryckning.

Tillsammans med detta är komfortfunktioner som 3-blinkning, automatisk aktivering av dimljuset när de blänker in och andra saker.

ESID2 utvecklades i Sverige av en tidigare anställd i Saab Automobile AB. Försäljningspriset är över € 170,00. Vi bestämde oss för att ge bort en eSID2-modul. Och som alltid vill vi ha ett mycket litet övervägande.

Vi letar efter original Saab 9-3 bilder!

Skicka oss den mest originella bilden av din Saab 9-3! Det finns inga gränser för kreativitet, allt som har att göra med Saab 9-3 från 2007 är tillåtet. Saab 9-3 i staden, i landet, på semester, med Saab-partners. I vardagen, i ovanliga situationer. Gör ett försök, överraska oss, låt de kreativa grå cellerna fungera! Bloggteamet ser fram emot många Saab-bilder!

Sista datum för anmälningar är 23.08.15 augusti 1280. Vänligen skicka bilderna i formatet 9 x …… till: esid (at) saabblog.net. Vi publicerar alla bidrag, beslutet om den mest originella Saab 3-XNUMX-bilden tas av våra läsare!

16 tankar om “Vi ger bort en eSID2 för Saab 9-3!"

 • blank

  När och vart sker omröstningen och när är omröstningsfristen?

  • blank

   På fredagar går bilderna online, röstningen av läsarna går över helgen!

 • blank

  Hej, har haft en SAAB sedan 2008 (Cabrio 9-3 modellår 2007) med Hirsch Performace. Fungerar den här modulen med Hirsch Tuning? Tyvärr anges ingen e-postadress på webbplatsen eSID.se ...

  • blank

   ESID2 läser också prestandaförbättrande modeller. Inga problem!

   • blank

    Bra tack!

 • blank

  Kommer kontaktuppgifter / adress för inlagor att publiceras?
  Jag vill inte ha det i fallet.

  • blank

   Nej. Endast förnamnen ...

   • blank

    Ok, har skickat hela inlämningen igen passar detta?

    • blank

     Tack! Perfect!

 • blank

  Vad sägs om en 9-3 2006 interiör my07?

 • blank

  Finns det för Saab Aero Automat 2.3t 99.

 • blank

  Cool åtgärd. Hur många bilder kan du skicka in?

  • blank

   En bild per deltagare. Bäst bara

   Och glöm inte adress / kontaktuppgifter!

 • blank

  Gernot. SAAB sedan 1973
  Vad sägs om årgångarna före 2007?

Kommentarer är stängda.