IntSaab2015: Dag 6 / Tag 6 Trollstigen-post-turné

Målet idag är att delta i postturen på Lillehammer och Norges vägmuseum och sedan lämna till Sverige. Vi lämnade det fantastiska läget Trollstigen tidigt på morgonen eftersom vi hade en lång resa framför oss. Vi gör ett stopp på andra sidan av "trollväggen". Fjällen är riktigt höga och jag försökte fånga landskapet på den här bilden.
Dagens mål var att följa den första delen av postturen till Lillehammer, besök det norska gatumuseet där och lämna sedan IntSaab2015 för Sverige. Vi lämnade det fantastiska området kring Trollstigen tidigt på morgonen eftersom vi hade en lång väg att gå. Vårt första stopp var på andra sidan trollväggen. Berget är mycket högt där. Jag försökte få hela landskapet på bilden.

Günter14_1Günter14_2

Den svenska-norska gränsen. Det finns ingen tull eller något bara ett tecken. Vi gjorde läger i Sälen för natten och gick sedan hem.
Den svenska-norska gränsen. Vid gränsen finns ingen tull eller liknande. Det finns bara ett tecken. På vägen hem tillbringade vi en annan natt i Sälen.

Günter14_3

Tillbaka i Tranås, Sverige 6000km. Tack vare Gammelsaabens Venner har varit en fantastisk resa och mitt första äventyr till Norge. Jag måste komma tillbaka snart. Tack för att du deltar i vårt äventyr. Vi är inte så bra att skriva, men är alltid trevliga att dela med oss. Hoppas se dig på IntSaab2016 i Sverige. Om du vill följa Günters äventyr kan du lägg till honom på Facebook.
Tillbaka i Tranås, Sverige 6000km. Vårt tack går till Gammelsaabens Venner för en imponerande turné och mitt första äventyr i Norge. Jag måste komma tillbaka dit snart. Tack för att du deltagit i vårt äventyr. Vi är inte så bra att skriva, men vi gillar alltid att dela bilder. Fram till IntSaab2016 i Sverige. Om du vill fortsätta Günters äventyr, lägg bara till Günter as Vän på Facebook!


Detta är det 14: e och sista inlägget från Marcus och Manuela Bergfeldt som "Team Günter" om deras erfarenheter av att delta i IntSaab2015-evenemanget. De rapporterade från Norge och njöt av IntSaab2015-evenemanget i deras svartblå SAAB 9-5NG. Något två veckor tidigare startade de en förtur från sin hemstad Tranås i Sverige till Tyskland, via Frankrike, Belgien och Danmark till Norge. Alla deras tidigare inlägg finns här. Njut!