IntSaab2015: Dag 4 / Tag 4 Team Dinner

Slutligen en avkopplande dag Gammelsaabens Vänner med båtturer etc. Men istället hade vi en lugn dag. På kvällen var det dags för huvudmiddagen på Hotel Alexandra i Loen. Vilket fantastiskt hotell är detta. Vi hade en fantastisk tre rätters middag.
Slutligen en lugn dag att koppla av. Gammelsaabens Vänner organiserade båtliv, etc., beslutade vi att ha en lugn dag. På kvällen var det dags för den officiella middagen tillsammans Hotel Alexandra i Loen. Vilket fantastiskt hotell! Vi hade en utmärkt 3 kurs måltid.

Günter12_4_intsaab2016

Günter12_5_Klaaspeter Kuperus

Vi välkomnades av mr. Øystein Sannes. Det fanns några 300 deltagare som deltog i middagen. Det har varit 18 år sedan Gammelsaabens Vänner höll en IntSaab-händelse, som var Northering Lights Callenge 1997.
Vi hälsades av Herr Øystein Sannes. ungefär 300-personer deltog på middagen. Den senaste IntSaab organiserade av Gammelsaabens Venner har varit 18 år sedan. Det var Northering Lights Callenge 1997.

Traditioner är viktiga som Saab Club UK påpekade. Första av den polska Saabklubben överlämnades till den äldsta medlemmen av Gammelsaabens Vänner Herr Olav Faleide, som födde 3,5 månad gammal sonson.
Traditioner är viktiga, sa Saab Club UK. Först överlämnade den polska Saabklubben av Saabs ande till den äldsta medlemmen av Gammelsaaben Venner Herr Olav Faleide och vidarebefordrade den till den yngsta medlemmen. Till hans 3,5 månader gammal barnbarn.

Vi fick också information om IntSaab2016 av Saab Club. Det kommer att hållas i Linköping och Vadstena. www.intsaab2016.com
Vi fick också information om IntSaab2016 från den svenska Saabklubben. IntSaab2016 kommer att äga rum i Linköping och Vadstena. www.intsaab2016.com


Detta är det 12: e inlägget från Marcus och Manuela Bergfeldt som "Team Günter" om deras erfarenheter av att delta i IntSaab2015-evenemanget. De rapporterar nu från Norge och njuter av IntSaab2015-evenemanget i deras jet black SAAB 9-5NG. Något två veckor tidigare startade de en förtur från sin hemstad Tranås i Sverige till Tyskland, via Frankrike, Belgien och Danmark till Norge. Deras tidigare inlägg finns här och nästa kommer snart att följa!

2 tankar om “IntSaab2015: Dag 4 / Tag 4 Team Dinner"

 • blank

  Oj, tack! Det var inte så lätt att komma ihåg alla namn. Vi kommer att försöka ändra detta. Tack igen.

 • blank

  Vilken fin rapport från resan och dess trevliga så många trevliga människor.
  Bara några saker att kommentera.
  Mannen som du kallade Herr Klaaspeter Kuperus är Øystein Sannes och den yngsta medlemmen är hans barnbarn.
  Jorun Sannes

Kommentarer är stängda.