IntSaab2015: Dag 3 / dag 3 Skjölden-Olden

Vi startade från Skjölden klockan 10:00. Varje dag har du två rutter att välja mellan och vi bestämde oss för att ta den korta via Sogndalsfjora, Skei & Utvik till dagens destination Loen. Tyvärr kunde vi inte hitta ett ställe att bo där så vi ska campa i Olden i två nätter.
Vi började runt 10: 00 klockan i Skjölden. Varje dag kan du välja mellan två olika vägar och idag har vi bestämt oss för att ta den kortare vägen via Sogndalsfjora, Skei och Utvik. Dagens mål för dagen är Loen. Tyvärr, vi hittade inga boende i Loen. Därför bor vi i Olden i två nätter.

Günter11_1 Günter11_2

Bara när du tror att det inte kan bli bättre, blir det bättre! Vilken vy, igen. Detta är en glaciär i Jostedalsbreen National Park. Så vi kommer till Geiranger och Trollstigen och ja: vi kommer över imorgon!
När du tror att det inte kan bli bättre blir det ännu bättre! Vilken vy. Detta är en glaciär i landskapet som bildas av is och vatten i Jostedalsbreen National Park. Vi träffade också några turister som sa att vi absolut måste åka till Geiranger och Trollstigen. Och: Ja, det kommer vi att göra det i övermorgon!

Günter11_3

Dagen avslutades med ett möte i baslägret i Loen på 17.30 med 140 plus deltagare och 40. Vi körde sedan en kort tur genom 2,5 km. Det var dags för grill och sedan att säga godnatt. Günter vill gilla väldigt mycket. Vi vill bara presentera anledningen till att vi heter "Team Günter" ...
Dagen avslutas med ett gemensamt möte på den officiella campingplatsen i Loen. Vid 17.30 mötte 140 deltagarna en tur genom Loen. Dessutom kom 40 andra Saabs, som hade bestämt sig för att följa med oss. Tillsammans körde vi en tur på 2,5 km längd genom Loen. Då var det dags för grillen och då var det dags att säga godnatt. För imorgon var det flera turer att välja mellan. Vi ska göra en egen rundtur och besöka ett ställe som Günter kommer att tycka mycket om. I morgon kommer vi också att förklara varför vi har namnet Team Günter ...

Günter11_4

Godnatt från oss i Olden.
Godnatt från oss från Olden.


Detta är det 11: e inlägget från Marcus och Manuela Bergfeldt som "Team Günter" om deras erfarenheter av att delta i IntSaab2015-evenemanget. De rapporterar nu från Norge och njuter av IntSaab2015-evenemanget i deras jet black SAAB 9-5NG. Något två veckor tidigare startade de en förtur från sin hemstad Tranås i Sverige till Tyskland, via Frankrike, Belgien och Danmark till Norge. Deras tidigare inlägg finns här och nästa kommer snart att följa!

2 tankar om “IntSaab2015: Dag 3 / dag 3 Skjölden-Olden"

  • blank

    🙂 Vi kan verkligen rekommendera Norge som ett semestermål! Men du borde kanske ta ett campingkök. Maten där är ganska dyrt! 😉

  • blank

    Jag måste säga att bilderna verkligen gör för wanderlust! 🙂

Kommentarer är stängda.