IntSaab2015: Dag 2 / Tag 2

Börjar nästan med ett direkt uppförsbacke från Aurland med små vägar och massor av turister. Stegastein med en underbar panoramautsikt. På de branta vägarna fanns det många modiga själar i sina gamla Saabs. Den här ingen 27 gör bara toppen av den första bergsklättringen för dagen. Men det finns en kvar ännu högre!
Dagen började nästan direkt med ett uppförsbacke från Aurland. En väg med smala gator och massor av turister. Lite senare kom vi till Stegastein med en underbar panoramautsikt. På de branta stigarna reser många modiga själar i sina gamla Saabs. I den här fotomottagaren nr 27 kan man se, vem har precis klättrat toppen av det första berget. Men det borde vara ett ännu högre berg!

Günter10_7

Günter10_2

En kort paus för att se alla olika sevärdheter. Saabs kom och gick hela dagen. Så vi träffade en massa norska Saabs som inte deltog och blev ganska förvånad.
En kort paus för att njuta av alla olika åsikter. Saabs kom hit idag hela dagen och körde vidare. Vi träffade också många norska Saabs, som inte är deltagare och därför ganska förvånad.

Günter10_1

Bryta på att gå nedförsbacke från Stegastein.
En paus på vägen ner från Stegastein.

Sogn av Fjordarna på en väldigt smal väg. För att nå den högsta vägen i Nordeuropa. Även när du är på toppen fortsatte klättringen fortfarande. Sedan är det helt ned till Skölden. I morgon är den största campingen i Loen
För att nå norra Europas högsta väg var vi tvungna att köra uppför en brant och mycket smal väg. Även om du tror att du redan har nått toppen av berget fortsätter vägen att klättra. Sedan var det bara nedförsbacke till Skjölden. I morgon fortsätter vi till den officiella campingen i Loen 🙂

Günter10_5Vilken utsikt! Vi säger godnatt från Skjölden
Vilken utsikt! Vi säger godnatt från Skjölden


Detta är det 10: e inlägget från Marcus och Manuela Bergfeldt som "Team Günter" om deras erfarenheter av att delta i IntSaab2015-evenemanget. De rapporterar nu från Norge och njuter av IntSaab2015-evenemanget i deras jet black SAAB 9-5NG. Något två veckor tidigare startade de en förtur redan från sin hemstad Tranås i Sverige till Tyskland, via Frankrike, Belgien och Danmark till Norge. Deras tidigare inlägg finns här och nästa kommer snart att följa!

4 tankar om “IntSaab2015: Dag 2 / Tag 2"

 • blank

  Imponerande landskap med den extra Saab-bonusen!
  Tack för de trevliga bilderna, som gör en Saab där.

 • blank

  Great! TACK 🙂
  Fokusera på Norge som semestermål ...

  • blank

   🙂 Vi kan verkligen rekommendera Norge som ett semestermål! Men du borde ta något som ett campingkök. Maten är ganska dyr! 😉

Kommentarer är stängda.