IntSaab2015: Anlände i Norge!

Den första dagen är slut på Flåm Camping. Vi hade en fantastisk dag och har sett så många Saabs runt. Det är en fantastisk sak att vara med i en sådan samling som den här. Godnatt från oss i Flåm.
Den första dagen slutar på campingplatsen i Flåm. Vi hade en fantastisk dag och såg så många Saab runt oss. Det är kul att vara en del av en stor händelse som denna. Godnatt till er alla från oss Flåm.

Günter9_5

Günter9_4

Stalheimskleiva

Günter9_2Günter9_3

Vi anlände till Bergen klockan 12.30 och det regnade så det var ett kort stopp att se nere i staden och sedan fortsätta med rutten på en gång. Vilken fantastisk väg till Flåm från Bergen. Dessa bilder är från området kring Stalheimskleiva. Fantastisk utsikt och vädret blev också bättre.
Vi anlände i Bergen klockan 12.30 och det regnade. Därför har vi bara gjort en liten rundtur genom staden och körde sedan rakt fram. Vilket fantastiskt sätt från Bergen till Flåm. Detta foto är från området kring Stalheimskleiva. Fantastisk utsikt och vädret blir bättre också.

 

fjord Line

Günter9_1

Efter Loeken Vi anlände till Hirtshals och nu färjan. Vi såg bara 4 andra Saabs här och bara 2 av dem skulle IntSaab2015.
Efter vårt besök i Loeken Vi körde vidare till Hirtshals och väntar där på farten till Bergen. På vägen såg vi bara 4 andra Saabs i området och bara två av dem kör oss till IntSaab2015.


Detta är det nionde inlägget från Marcus och Manuela Bergfeldt som ”Team Günter” om deras erfarenheter av att delta i IntSaab9-evenemanget. Detta är faktiskt deras första inlägg från Norge, så deras förtur i deras svartsvarta SAAB 2015-9NG från deras hemstad Tranås i Sverige till Tyskland, via Frankrike, Belgien och Danmark har kommit till slutet och nu kan "det verkliga arbetet" start: njut av IntSaab5-evenemanget. Deras tidigare inlägg finns här och nästa kommer snart att följa!