IntSaab2015: Tillbaka i Tyskland / Tillbaka i Tyskland

Det känns bra att vara tillbaka i Tyskland. Vi kom tillbaka på måndag kväll eftersom vi stannade en natt på ett hotell nära Saarbrücken och vad kan jag säga, jag älskar Tyskland. Vi har några dagar på att flytta från min hustrus gamla lägenhet utanför Giessen. Sedan ska vi åka till Flensburg på fredag. Lördagen blir en dag på vägarna i Danmark för att nå färjan i Hirtshals och anländer till Bergen på söndagen. Söndagen var det ursprungliga startdatum för IntSaab2015 men de ändrade den till fredag ​​och vi kan inte ändra färjebiljetter, för dyra så vi kommer att missa några aktiviteter i Bergen men det är ok ...
Det känns väldigt bra att vara tillbaka i Tyskland. Vi återvände inte till måndag eftermiddag, för vi stannade en natt på vägen på ett hotell nära Saarbrücken. Och jag kan säga: Jag älskar Tyskland. Vi har några dagars arbete som flyttar min frus tillhörigheter och möbler från hennes gamla lägenhet nära Giessen. På fredagen åker vi till Flensburg. Lördag kommer vi att spendera på gatorna i Danmark för att nå färjan i Hirtshals. Färjan tar oss till Bergen där vi anländer på söndag. Söndagen var den ursprungliga startdagen för IntSaab2015. Startdagen kom senare fram till fredag. Vi hade dock inte möjlighet att omboka färjebiljetterna. Detta skulle ha varit för dyrt. Därför saknar vi några aktiviteter i Bergen. Det är okej för oss ...

Günter7_1

Utanför Frankfurt. Så vi passerade Opelfabriken i Rüsselsheim där de först gjorde 9-5 NG förproduktionstestbilar i en grön färg. Vi har en av dem i en skrotgård inte långt från vårt hem.
På väg till Frankfurt. Vi körde också förbi Opelfabriken i Rüsselsheim. Det var det första 9-5 NG testbilar inbyggd i en grön färg. En av dessa provbilar ligger på en skymning inte långt från vårt hem i Sverige.

Günter7_2

Detta är så nära som möjligt till Orio Germany utanför Frankfurt.
Vi försökte komma så nära som möjligt till Orio Germanys huvudkontor utanför Frankfurt.

Günter7_3

Detta är en bild från igår när vi flyttade. Så Thule taklåda är tillbaka på bilen. Den ursprungliga lådan för denna bil. Och den är fulladdad!
Detta är ett foto av igår när vi var upptagna med flytten. Thule taklåda är tillbaka på bilen. Den ursprungliga rutan för den här bilen. Hon är packad!


Detta är 7th inlägg från Marcus och Manuela Bergfeldt om sina erfarenheter av att delta i evenemanget IntSaab2015. De är tysta på en pre-turné, kör deras underbara kolsvart SAAB 9-5NG från sin hemstad Tranås i Sverige till Hessen-regionen i Tyskland, och slutligen via Frankrike, Belgien och Danmark IntSaab2015 värdlandet Norge. Deras tidigare inlägg kan hittas här och nästa kommer snart att följa!

2 tankar om “IntSaab2015: Tillbaka i Tyskland / Tillbaka i Tyskland"

  • blank

    Marcus, du måste köpa en hel del saker i Frankrike medan du behöver släpvagnen och taklådan
    God resa och njut av IntSaab. Vi ser fram emot din nästa artikel.

Kommentarer är stängda.