IntSaab2015: via Belgien till Paris

Och vi har landat i Paris!

Och vi anlände till Paris!

Günter6_2

Jag måste säga att jag är lite nervös i Paris men rykten där allt är falskt! Allt fungerade bara perfekt Jag hade även rundgången på Arc de Triomphe två gånger bara för att testa den

Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan jag körde igenom Paris. Men rykten är allt fel! Allt fungerade perfekt. Jag körde till och med två gånger i rondellen vid Arc de Triomphe, bara för att testa det. 🙂 Sedan körde vi över Champs-Élysées och gjorde en liten runda runt Eiffeltornet.

Günter6_1

Jan-Eric Koch är ägare till en 9-5 NG MY2012! Vid franska / belgiska gränsen. Det är nöjet att träffa dig och se dig nästa gång i Sverige. I bakgrunden till vänster kan du se skylten för den franska gränsen.

Vid den franska / belgiska gränsen träffade vi den här trevliga gentleman. Hans namn är Jan-Eric Koch och han äger 9-5 NG 2012! Det var en ära att träffa dig och vi hoppas vi träffas igen i Sverige nästa gång. I bakgrunden till vänster är skylten på den franska gränsen.


Detta är 6th inlägg från Marcus och Manuela Bergfeldt om sina erfarenheter av att delta i evenemanget IntSaab2015. De är tysta på en pre-turné, kör deras underbara kolsvart SAAB 9-5NG från sin hemstad Tranås i Sverige till Hessen-regionen i Tyskland, och slutligen via Frankrike, Belgien och Danmark IntSaab2015 värdlandet Norge. Deras tidigare inlägg kan hittas här och nästa kommer snart att följa!