IntSaab2015: Njut av den sista dagen i Tyskland

Idag gjorde vi en resa till Warsteiner World. Vi reste via Winterberg öva för IntSaab2015 😉 Höga berg och många turist från Nederländerna. Jag gillade alltid Warsteiner och Bitburger. En annan lokal favorit är Licher. Jag hade ingen aning om hur mycket denna plats var och skulle rekommendera ett besök här. De har huvudtelefoner så att du kan ta turnén på engelska.

Idag gjorde vi en resa till Warsteiner-världen. På vägen där körde vi över Winterberg och praktiserades för IntSaab2015

Günter5_1Günter5_2

Warsteiner hade även en tåggård full med behållare och eget tåg för export till världen! De har 250-lastbilar dagligen hämtar leveranser. Verkligen fantastiskt.

Warsteiner-bryggeriet har även sin egen station full av containrar med eget lokomotiv för att transportera öl över hela världen. Dessutom hämtar 250 lastbilar leveranser varje dag. Verkligen fantastiskt!


Detta är den femte inlägget av Marcus och Manuela Bergfeldt om deras erfarenheter att delta i IntSaab2015-evenemanget. SAAB 9-5NG från deras hemstad Tranås i Sverige till Hesse-regionen i Tyskland, och slutligen via Frankrike, Belgien och Danmark till IntSaab2015 värdlandet Norge. Deras tidigare inlägg kan hittas här och nästa kommer snart att följa!

 

3 tankar om “IntSaab2015: Njut av den sista dagen i Tyskland"

 • blank

  För mig kommer min första semester i Sverige snart. Finns det också bra öl eller andra drycker där? Kan någon rekommendera något för mig att jag måste prova det?

  • blank

   Hej Peter,

   så min favorit i Sverige är “Mariastad” jag hoppas att jag stavade det rätt ??? Du borde hålla dig borta från "Nordlansgult" och "Pribsbla" men det är min åsikt !!!

   Thomas

  • blank

   Hej Peter, Ja Norrlands Guld och Falcon öl "pils" är väldigt trevligt 🙂

Kommentarer är stängda.