IntSaab2015: SAAB Passion In Hesse

Vi har kommit till min hustrus födelseplats i Biebertal-Fellingshausen utanför Giessen. Hemmet för en riktig Saab-familj. En bil saknas eftersom den gamla Saab 9000 nyligen bröt ned och var för gammal och för dyr att reparera. Så tyvärr var det bara 2 Saaber kvar. Om någon vill köpa den gamla 9000 är den till salu av "Sverige Automobile gjutning". Vi åker dit i morgon för att ta några bilder på platsen.
Vi anlände till min frus föräldrar i Biebertal-Fellingshausen utanför Giessen. Här bor en riktig Saab-familj. En bil saknas, den gamla Saab 9000 var nyligen bruten och var för gammal och för dyr att reparera. Därför finns det bara två Saabs kvar. Om någon är intresserad av den gamla Saab 9000, är han hos Bilhandlare Sverige Automobile Giessen att köpa. Vi kommer åka dit imorgon och ta några bilder av återförsäljaren.

Günter3_1

Günter3_2

Daniel & Manfred. Den "nya" 9-5 som har parkerats i garaget nästan sedan ny har nästan bara använts för att resa till Sverige men nu har de bara två bilar så det är en daglig förare.

Daniel & Manfred med den ”nya” Saab 9-5 som stod parkerad i garaget och sedan dess har tagits ut ur garaget nästan bara för resor till Sverige. Det måste nu användas för dagliga resor eftersom familjen bara har två Saabs.


Detta är det tredje inlägget av Marcus och Manuela Bergfeldt om deras erfarenheter att delta i IntSaab2015-evenemanget. SAAB 9-5NG från deras hemstad Tranås i Sverige till Hesse-regionen i Tyskland, och slutligen via Frankrike, Belgien och Danmark till IntSaab2015 värdlandet Norge. Deras tidigare inlägg kan hittas här och nästa kommer snart att följa!

11 tankar om “IntSaab2015: SAAB Passion In Hesse"

 • blank

  Kanske borde vi förvänta oss svenska / tyska / engelska i framtiden? ganska rolig här

 • blank

  Gjutning? En av de största SAAB Eldorado i Tyskland, o)

 • blank

  Om du kommer ......

 • blank

  Manuela och Marcus, jag kommer till Belgien, vi kan organisera en get-together med Saab-vänner men vi behöver lite av vad du vill köra igenom.
  Vi skulle vilja göra det och när det är möjligt hjälper vi oss gärna. Jag bor nära Louvain, 20 KM söder om Bryssel.

  • blank

   Hej, vi avgår klockan 6 på fredag ​​morgon och åker via Köln, Huy, Namur, Charleroi och Mons på väg till Paris. Vi har cirka 660 km. Så det tar lite tid. Några förslag på var du ska se vad skulle vara bra. På vägen tillbaka till Tyskland åker vi via Metz och Saarbrücken 🙂 Hälsningar Marcus, Manuela & Günter 🙂

   • blank

    Marcus, Att veta din väg Jag föreslår att vi träffas vid gränsen mellan Belgien och Paris. Mons på E19. Om du passerar gränsen på E19 ligger det vid gränsen till en stor parkering.
    Jag vill kunna träffas på din väg till Paris. Jag kör en Saab 9.30-9 NG i Java Black.

    • blank

     Hej Kochje, har skickat dig ett mail!

Kommentarer är stängda.