Fantastiska strålkastare på SAAB 9-5 av Trionic Seven

SAAB ägare, så deras SAABs vill vara ännu mer prestanda och ännu bättre utseende. En SAAB 9-5 med dimljus för att se ännu mer fantastiskt ut när man kör i dagsljus. Jonathan Jogenfors Jonathan Jogenfors Jonathan Jogenfors

9-5OG_foglights_mod

Där började allt
Min fru och jag köpte vår första bil i juni 2014. 9-5 Aero från 2002. Bilen var väl utrustad med pilotpaket, lera flikar och mycket mer.
Jag arbetade precis på 40,000 underbara kilometer på bara 12 månader!

Trionic Seven
Jag har fått så många människor på Internet och jag vill ge något tillbaka till samhället. Så en dag började jag "Trionic Seven"Kanal på YouTube, med avsikt att göra detta till en mötesplats för alla typer av SAAB. Målet för min kanal är att hjälpa och inspirera andra.

Mer kommer!
Hittills har jag gjort klämmor kring ämnen som hur man byter xenonlökar, hur man installerar SAAB-arbetsplatsinformationssystemet (WIS) och elektronisk produktkatalog (EPC), men jag skulle vilja se andra människors projekt också. Efter att ha sagt det försöker jag för närvarande slutföra mina doktorandstudier i informationskodning vid Linköpings universitet parallellt.
Nästa på min agenda är en videoserie om tuning och blinkande bilens ECU, E85-omvandlingar etc. men det finns så mycket fler idéer som jag kunde arbeta på! Och för alla som bor i södra sverige kunde jag bara följa med och filma några av dina SAAB-projekt ... Faktum är att jag skulle vilja göra "Trionic Seven" en riktig SAAB-relaterad video innehåll att kontakta mig via kanalen och bidra med.

SAAB 9-5-strålkastare och dimljusmodifieringen

Om du har en Saab 9-5 med dimljus, kommer den här modifieringen att göra bilen snygg när du kör i dagsljus. Genom att programmera dimljuset med Tech2 instrumentet kan du använda parkeringsljus + dimljus på dagtid och byta lätt till lågljus utan dimljus på natten.