Stefan Tilk utsågs till vice ordförande i Nevs

Stefan Tilk har utsetts till vice ordförande i Nevs på extra bolagsstämma. Herr Tilk har spenderat över 20 års internationell industriell erfarenhet inom bilindustrin, både som chef och som styrelseledamot i olika företag.

NEVS - National Electric Vehicle Sweden AB
NEVS - National Electric Vehicle Sweden AB

Han har en civilingenjörsexamen i teknikfysik och arbetat som senior volontär med Volvo Bussar och Volvo Lastvagnar. Herr Tilk har haft ställning som VD och koncernchef för Geveko AB, VD i ÅF Group och arbetar med internationella organisationer.

Stefan TilkRonnie Hermansson, Unionen och Stefan Larsson, IF Metall, som suppleant i styrelsen.

"Stefan Tilk personligen länge. Kai Johan Jiang, ordförande, Nevs säger: "Jag vill förbättra grunden för Nevs framtida tillväxt."

"Jag är hedrad att kunna gå med i Nevs styrelse och vara en del av deras vision för hållbarhet. Nevs nya ägarstruktur och kommande samarbete Stefan Tilk, vice ordförande, Nevs säger: "Jag ser fram emot att köra framåt genom både möjligheter och utmaningar.

Michèl bröt alltid nyheten i April på Saabblog.net, herr Tilk vad presentera i Tinajin på söndag.

Man tänkte på “Stefan Tilk utsågs till vice ordförande i Nevs"

  • blank

    Intressanta nyheter, tack för att du delar det här!

Kommentarer är stängda.