Orio Germany: återstart av webbplatser

Under tiden har Orio Deutschland GmbHs närvaro använt den gamla, tydliga Saab-stilen. Eftersom 2011 knappt ändrats i princip, men alltid hålls färsk med aktuella problem, var det också en konserverad Saab-kultur. Borta! Sedan förra veckan finns det ett nytt utseende.

Orio med nya Saabs hemsida
Orio med nya Saabs hemsida

Förändringen är inte en överraskning; den helt nydesignade stilen fanns redan i Sverige. Den nya designen för Tyskland, Österrike och Schweiz anpassar sig till mobila enheter och är lätt att använda. Menynavigeringen är väldigt enkel, navigeringen i övre högra kanten lämnar inga frågor obesvarade.

Färgerna motsvarar nuvarande Orio CI och blandas med Saabs vanliga, traditionellt ljusa nyanser för att skapa en ny egen stil. Gillar du resultatet? Om inte vid första anblicken, så vid andra anblicken. Senast när du har kommit till kapitlet ”Vår historia”. Orio låter Saabs ande leva vidare, står det där. Jag tar det som ett löfte för de närmaste åren.

Tja, grattis till din nya webbplats, Orio Tyskland!

Man tänkte på “Orio Germany: återstart av webbplatser"

  • blank

    Ny stil och ändå saabig. Inte dåligt!

Kommentarer är stängda.