Evolution!

Om det har varit tyst på bloggen de senaste dagarna, fanns det två skäl ... en av dem finns i efterdyningarna av Saab-festivalen i Trollhättan. Michèl, Mark och jag var tvungna att sätta kursen för den framtida utvecklingen av bloggprojektet ...

Off till Sverige!
Off till Sverige!

Vår läsarstruktur har förändrats. Bloggen har blivit mer internationell och samtidigt mer skandinavisk. Michèl, som lever Saab av hela sitt hjärta, har nära kontakt med Stallbacka. Han har tagit med mig Saab Heimatland som jag letat efter till bloggen. Samtidigt - och vi glömmer inte det - finns våra rötter i det tysktalande området.

Saab är passion, oavsett ursprung och språk. För att göra läsningen lättare för våra internationella läsare, för att utveckla bloggen vidare i framtids och internationell riktning, är det djupa förändringar. Idag säger vi adjö till den klassiska bloggutformningen de senaste åren, gå i riktning mot portalen eller tidningen stil.

Detta underlättar navigering för besökare. De senaste artiklarna finns logiskt i den första raden, nedanför är det internationella avsnittet med våra engelska artiklar. Samtidigt med övergången behandlade vi vårt värsta problem - bristen på tid. Blogg = hobby, mycket tidskrävande! Om familj och vänner lider på grund av skrivandet och Saaberna inte får tillräckligt med träning, är det inte bra. Konsekvensen är klar: vi måste dra i kontakten på två projekt.

Saabs klassiska tema kommer tillbaka ...

Bloggen ska handla om bilar från början. Detta ämne har försummat de senaste åren av händelserna kring varumärket. Särskilt de klassiska Saabarna fann för lite uppmärksamhet. Så att dessa skatter från Trollhättan inte går vilse i den dagliga översvämningen av affärsartiklar, fick de ett nytt hem under Spyker tid på vår Youngtimer Blog. Vår modifierade layout gör att klassiska artiklar kan ordnas så att läsare intresserade av rostig hobby hittar dem här vid första anblicken. Den klassiska och yngre bloggen är historia, ett kort avsnitt. Det återstår som ett arkiv, nya artiklar visas här på bloggen.

Samtidigt säger vi adjö till vår evenemangssida Saabmidsommar, för även evenemang kommer att publiceras här bara i framtiden, vilket gör framtida administration mycket enklare för laget.

Det fanns något annat ... Det finns två skäl till varför saker är lite tystare på våra sidor. Vi har arbetat igenom det första. Anledning nummer 2 är en kort bloggpaus från min sida. Efter att layoutändringarna är på väg, behandlar jag mig en vecka utan Saab. Förnyelse är ett måste, dagligt skrivande kräver mycket kreativitet. Michèl och Mark håller ett öga på den aktuella utvecklingen och har också Saab i sina hjärtan och kanske i sitt skrivande ... 😉

7 tankar om “Evolution!"

 • Hej, en bra uppdatering! Tyvärr fungerar inte sidan i IOS.

  • blank

   IOS verkar ta tid att ladda upp den dynamiska startsidan, det fungerade inte tillfredsställande på våra IOS-enheter heller. Vi har minskat mängden data som ska laddas, eventuellt finns det fortfarande gamla element i cacheminnet.

 • blank

  Hanterade du bra, bra! Ge Tom en trevlig och avkopplande semester!

 • blank

  Äntligen ett nytt livstecken 🙂 informera om bokmärken! (Jag var redan orolig ...)
  Redesign av webbplatsen har varit en trevlig framgång. Tydligt och tydligt, som vi är vana vid från SAAB ... Passar mig! Tiden utan information var värt det! 😉
  TACK
  Hur många timmar om dagen som går in i landet kan man bara gissa på….
  Därför är semestern från bloggen mer än OK! Krafterna och energin vill bli väl behandlade ... och jag som mottagare ser fram emot "färsk" information från älgens land!

 • blank

  Jag är alltid glad över att få nya rapporter från bloggen. Och jag hoppas att det aldrig tar slut Jag tror att han är mycket tidskrävande! Men jag tror att vi alla är tacksamma för er!
  Jag gillar bara att läsa rapporterna och alltid njuta av när det gäller varumärket.

  Tummen upp! Och trevlig avkopplande semester. Tack! hälsningar från Frankfurt

 • blank

  Jag gillar det verkligen! Särskilt bra om du inte ser varje dag. allt klart!

 • blank

  Bra vila vid den välförtjänta pausen! ! !

Kommentarer är stängda.