SAAB lägger ett leende på mitt ansikte

Vår nästa läsarsaga finns i och exklusiv SAAB-rån vill gå till Wuustwezel i Belgien:

"Jag har alltid älskat bilar, men aldrig tidigare haft en SAAB. För det mesta på grund av anledningar som jag nu verkligen ifrågasätter. Tidigare var jag mer fokuserad på tyska tillverkare: Opel, Audi, VW och till och med hade en Skoda på min uppfart. När det blev dags att ersätta Skoda Octavia gjorde jag en omfattande sökning på Internet och slutligen för en SAAB 9-3 SportSedan.

Chris_Jansen_2

Kärlek vid första ögonkastet
Jag kan inte riktigt förklara det. Linjerna, designen, fick jag bara se det i verkligheten. Jag har kommit på plats efter en bil i hällregnet, den faktiska synen på bilen var ännu mer attraktiv än vad jag hade tänkt mig. Smile på mitt ansikte, och det på mindre än 5 minuter! Vridmomentet och motoreffekten i detta monster var fantastiskt och stilen och klassen av just vad sublim.

Chris_Jansen_3

Det roliga att köra är tillbaka
2003 SAAB 1.8T Arc SportSedan, med en underbar läderinredning och en obefläckad servicehistoria. Även om jag har många ögonbryn, tycker jag bara om 9-3; vilken högklassig bil! SAAB gjorde verkligen det roliga komma tillbaka till mig.

Jag får alltid leendet på mitt ansikte när jag kommer till min destination. Jeremy Clarkson sa i en av Top Gear-episoderna att "En SAAB-förare inte verkar ha ett mysteriums leende på hennes ansikte". Varför? Jag tänker på grund av det faktum att bilens totala koncept är helt enkelt fantastiskt. SAAB sätter bara enheten i körning ...

Chris_Jansen_1

Jag använder min SAAB huvudsakligen för turneringsändamål, eftersom min dagliga pendling är att ta hand om min arbetsgivare men jag tar mig mer och mer "

Författare: Chris Jansen, Belgien.

Så hur kan du få din egen SAAB-rån med begränsad upplaga?
Vi skulle vilja få dina SAAB-berättelser. Hur har SAAB blivit ett sätt att leva för dig?
För att kvalificera, skicka dina historier (mellan 400 och 700 ord i längd) i Word eller Open Office-format. För att göra saker ännu enklare kan du använda engelska, tyska, svenska eller nederländska språken (vi publicerar dem på engelska och / eller tyska). Berättelsen ska komma med minst en motsvarande bild (1280 × 850, JPG-format). För varje publicerad artikel skickar vi dig en av dessa exklusiva och begränsade upplaga SAAB-läsare muggar - så länge som förbrukningen går. Glöm inte att lämna din postadress när du skickar in. Skicka dina bidrag till: saabstory (at) saabblog.net.

4 tankar också "SAAB lägger ett leende på mitt ansikte"

 • När det gäller Top Gear-referensen:

  "Jag är inte tandläkare som gör rotkanaler, jag är Chuck Yeager!"

  Det är definitivt något för Saab-leendet. Det är unikt för Saab. Äldre Mercedes-Benz gör något liknande, men annorlunda: du sätter dig ner, stänger dörren och omedelbart slappnar av.
  Men det ögonblickliga leendet verkar unikt för Saab ....

 • Igår kväll kom min dotter hem från ett möte med vänner. En av dem berättade för henne i denna ursprungliga ord: "Jag såg din far med ett leende på hans ansikte - i en grön SAAB"

  Efter mycket arbete på en mycket trevlig kväll gjorde jag en rundtur med vår 902 Cabriolet för att koppla av ...

 • Hej Chris, Du kanske är intresserad av att bli medlem i Saab Club Belgium.
  Vi gillar entusiaster som du

Kommentarer är stängda.