Saab Roadster & Saab Festival

Saab Roadster by Playsam är en hyllning till Ursaab. I Kalmar är de säkra på att det inte kommer att finnas någon ny upplaga med Saab-griffin och bokstäver på rattet. Vi kunde köpa några Saab Roadsters till ett särskilt överkomligt pris - vi överför dessa till fansen.

Saab 92001 Roadster från Playsam. Utvecklad för SAAB Automobile AB
Saab 92001 Roadster från Playsam. Utvecklad för SAAB Automobile AB

Roadster utvecklades på uppdrag av Saab Automobile AB; nästan varje Saab-partner hade en kopia i showroom. Erbjudandet är begränsat; Det finns inget billigare sätt att få en Saab 92001 Roadster från Playsam. Om du vill uppfylla en stor Saab-dröm ska du inte tveka länge. Erbjudandet i vår Saab Fan Shop är endast giltigt så länge lagret räcker.

Saab Festival 2015

Igår kom det från den officiella sidan! Den traditionella Saab-middagen på lördagar i Folketsparken äger inte rum! Avvisandet är svårt att förstå. Middagen hällde alltid pengar i de inte så välfyllda museumskassorna, och för många fans var det festivalens höjdpunkt. Även om arrangören ger hälsoskäl för avbokningen är museet till stor del ansvaret för kommunen, som vill locka turister till staden under preseasonen.

Synd att händelsen inte kunde sparas. Men det finns mycket bra gastronomi i Trollhättan och det omgivande området - vilket kommer att vara glad över vårt besök. Om 15 dagar börjar vi via Kiel till Trollhättan. Förväntan är den största glädjen!

Man tänkte på “Saab Roadster & Saab Festival"

  • blank

    Tack för åtgärden, beställde bara en.

Kommentarer är stängda.