600 Saab Blog-abonnenter!

Saab Blog firar en annan milstolpe! På mindre än 3 månader har vi vunnit fler 100 nya abonnenter! Idag hoppade vi över 600-märket, och för några dagar sedan besökte 5-miljonste läsaren vår Saab-webbplats.

600-abonnenter!
600-abonnenter!

600 Saab Blog-abonnenter
600 Saab Blog-abonnenter

Bloggen - en framgångssaga ... även om omständigheterna kring vårt bilmärke har varit ambitiösa i flera år. Vår läsarkrets växer - och med den lever Saab. Vi har de bästa och mest lojala läsarna i världen! Det gör oss, bloggteamet, mycket stolta. Vi vill tacka alla långsiktiga läsare och nykomlingar för deras förtroende. 600 prenumeranter är vårt incitament att fortsätta skriva en blogg med intressanta ämnen.

Saab-sagan fortsätter ... I Trollhatten rensas dimman i det stabila backa. Sverigesradio meddelade idag att försäljningen av NEVS är på väg att vara klar. Och imorgon kommer gardinen för den tillkännagivna Saab-premiären att höjas. Bara lite, men åtminstone 😉….

17 tankar om “600 Saab Blog-abonnenter!"

 • blank

  Tack vare Saabblog hittade jag varumärket igen. Fortsätt det bra arbetet!

 • blank

  ... utan den här bloggen skulle jag def. kör inte längre en SAAB!
  ... och inte min nuvarande utan Tom!

  SaabBlog är (ofta med en espresso) del av den dagliga läsningen! 😉

 • blank

  Grattis. Fortsätt så !!!! Titta in dagligen.
  Var abonnent, men på något sätt flög jag ut igen med den speciella e-postadressen. Kanske för att vi förvirrade dem ett tag. SPAM-överbelastning hade blockerats.

 • blank

  SAAB är bra, bloggen = SAAB. Anledningen till att vi fortsätter att köra SAAB, allting är bara bilar

 • blank

  Hej Tom, jag skulle vilja fullt ut acceptera de tidigare talarnas grattis. Det går knappt en dag utan SAAB-bloggen. Fortsätt det bra arbetet och kanske har vi lite solsken efter dimma i stablebacka. Saab lever, det är vad vi såg igen på vårens resa till SAAB Freunde Sachsen. En bra händelse i en vacker natur !!! Tack så mycket till Florian och arrangörerna. YTTERLIGARE SÅ!

 • blank

  Grattis till hela SAAB-bloggteamet! DU håller oss SAAB-förare och de som är intresserade av SAAB i linje ... DAAAANKE!
  NO (!) Dag utan en SAAB -blogg, eller en dag utan en SAAB -blogg är bara 1/2 så vacker dag! 🙂 Håll dig till ämnet SAAB! Meddela oss gärna vad som pågår i Trollhättan eller vad som inte görs. Samtidigt "ämnar" ämnet SAAB mig inte längre. NEVS har gjort fatalt / slutligt (?) Arbete ... Jag är mer avslappnad om ämnet SAAB! 🙂 Mitt TTID kör och kör ....

  • blank

   Saab körs, det är rätt !! Jag har just gjort min färska. Nästan 8 år och 225 TSD på klockan. Utan Vorabreit smidigt genom dörren borta utan defekter :-)! Om han inte hade så mycket jag skulle tänka på en hjortstämning, men jag tror att jag inte gör det för honom, har prestationen hittills varit tillräckligt!

 • blank

  Grattis till den här framgången för Tom och hans blogglag.

 • blank

  Bilen har en märklig registreringsskylt på bilden. Jag läste "iSaab" där ... eller har jag fel?

  • blank

   Det är en personlig registreringsskylt från Storbritannien och läser "I5 AAB" 🙂

   • blank

    Ja det är det. Foto tagen 2007 i Frankfurt / Main under IAA. En vänster TX från Storbritannien (en) och en TX från Tyskland, Licensplåt F-SB 1099. Så du vill hitta den här bilden med två olika bilar i media.

 • blank

  sedan söndag kör en annan brottsplatsinspektör som kör 9000er ... ..

 • blank

  Jag gratulerar! Bloggen är informativ, intressant och uppdaterad! De sexhundra och de många fler som än kommer kommer att tjäna flera gånger! Återigen, grattis och tack för ditt arbete.

  • blank

   "Mer än" och inte "flera gånger"
   Miserabel automatisk korrigering!

 • blank

  Suuuper !! Grattis !! Du ger också en bra prestation här! Jag är inte (ännu) en prenumerant, men det finns ingen dag när jag inte tittar in här och ser fram emot nya nyheter och rapporter. Det är som att packa upp en gåva, om jag tittar in här, om det finns något i det eller inte, skulle jag vara Abonennt Jag skulle få ett meddelande och spänningen skulle vara borta, hahaha, bam vad?

  • blank

   Roligt, jag känner på samma sätt!
   Kanske är det galet som är relaterat till viruset Saab?

   • blank

    Då är du redan två och sedan är vi tre ...

    Jag tror att antalet abonnenter sannolikt inte är mer än en indikator för den mycket större läsaren. Förmodligen växte detta också med 3% inom 20 månader.

    Grattis till Tom och Team!

Kommentarer är stängda.