Saab-mugg 2015 - Saab-mugg för läsare

Oavsiktligt eller oavsiktligt: ​​1947 hade redan det första Saab-sidobeskyttningsskyddet. Ordet var inte uppfunnet ännu, eftersom Ursaab redan gav 25 cm extra överlevnadszon. Valet av våra läsare var tydligt, segern på ingen tid hotade.

Skyddsskydd 1947. Saab läsare kopp 2015
Skyddsskydd 1947. Saab läsare kopp 2015

Koppen med det charmiga motivet är vår läsarkopp för året 2015! Ordern är placerad, kopparna går i produktion.

Så snart vi har fått leveransen skickar vi den första Saab -muggen i begränsad upplaga till Nederländerna. "Ett leende varje mil”Var läsarens berättelse för premiären. Det handlar om en 9-5 med hög körsträcka. 438.650 XNUMX kilometer på displayen är ett bevis på att en hög körsträcka inte står emot minst lika mycket körglädje i den berömda Saab.

Saab läsare koppar. Vilket ska vi beställa?

  • Motiv 2: Stötskydd 1947 (74%, 177-röster)
  • Motiv 1: Testad på datorn ... (16%, 38-röster)
  • Motiv 3: ... se saker annorlunda! (10%, 24-röster)

Totala omröstare: 239

Laddar ... Laddar ...

Det finns ännu fler historier i min brevlåda, de kommer att gå online de närmaste dagarna, och fler Saab-fans kommer att kunna njuta av sitt kaffe eller te på ett individuellt Saab-sätt i framtiden.

Denna åtgärd har blivit möjlig av våra blogg supportrar i Hamburg, Vienenburg, Frankfurt, Dortmund, Emmerich på Rhen, Bad Toelz, Bamberg, Kiel och Stuttgart. Även leverantörerna för Saab -reservdelar Skandix, SKANIMPORT, Sverige delar, cardyourcar och naturligtvis Orio Tyskland och Schweiz. Med dina donationer hjälper du oss att leverera den dagliga dosen av Saab och lite till till fansen. Omvänt vore det fantastiskt om våra läsare gav supportrarna tillbaka tjänsten nästa gång de har sin besiktning, reparation eller reservdelsbeställning.

Har du en av de begränsade Saab-läsarkopparna?

Här igen våra villkoren för deltagande: Vi önskar Saabs berättelser från vardagen, oavsett tillfället eller med vilket Saab du kör genom livet.

Perfekt är kompakta berättelser, med minst 400 upp till högst 700-ord i Word eller OpenOffice-format. Vi önskar bilderna i formatet 1280 x 850. För varje publicerad artikel skickar vi dig en av de exklusiva och begränsade upplagorna i Saab-läsarkopparna - medan lagren varar. Vänligen glöm inte adress när du skickar. Var god skicka historia och bilder till: saabstory (at) saabblog.net.

Du letar efter den internationella versionen? Här är!