Få din egen SAAB-rån med begränsad upplaga

Inte allt i livet är till salu! Dessa muggar, till exempel ... Vårt nya projekt handlar om dessa muggar, som vi vill erbjuda er, våra läsare…. i utbyte mot en artikel om dina liv med SAAB. Tom skrev om detta tidigare i veckan också, men vi letar efter historier från hela världen!

Sidoskyddsskydd / slagskydd 1947
Sidoskyddsskydd / slagskydd 1947

SAAB är verkligen mer än en bil, det kan i själva verket vara en livsstil. Slagordet "SAAB - mer än en bil”Passar därför perfekt. Du kanske vet att slogan faktiskt är ett varumärke som ägs av Orio AB, men vi fick tillåtelse att använda den för den här kampanjen. Tack Orio Germany!

Innan vi lägger beställningen för den här begränsade upplagan, vill vi fråga dig vad du letar efter. SAAB-annonser från år 2005, men vill du hjälpa oss att välja. Följande mönster är tillgängliga:

 

Saab videospel / videospel
Saab videospel / videospel

 

Alternativ 1: Testat på datorn ...
SAAB mycket tidigt på datorer i fordonsdesignprocessen. Svenskarna var pionjärer här; motivet som påminner om ett "videospel från" 80s. En SAAB-konvertibel visas på höger sida av bildskärmen.

 

Sidoskyddsskydd / slagskydd 1947
Sidoskyddsskydd / slagskydd 1947

 

Alternativ 2: Sidokrockskydd 1947
Så tidigt som i 1947 introducerade SAAB sidokrockskyddet med Ursaab. Inget skämt, men 25 cm-utrymmet mellan dörrarna var redan första designen för en säkerhetsstötzon. Otroligt!

Grön eller blå / grön eller blå?
Grön eller blå / grön eller blå?

Alternativ 3: ... se saker annorlunda!
Grön eller blå? Båda sakerna kan ses på den här bilden. "... Se saker annorlunda" ... upptäcka nyanser. SAAB: s hade den bästa aerodynamiken, de största turboerna, de roligaste kopphållarna, härstammade från flygplanskonstruktion. Byggt för människor som känner igen den subtila skillnaden.

Vilken design ska välja?
Jag tycker att valet är ganska svårt, men du måste bestämma dig genom att välja ditt önskade alternativ Toms ursprungliga artikel.
Vi får då den mest populära produktionen, en kampanj som möjliggjorts av sponsorerna till vår blogg. Tack!

Hur kan du få din egen SAAB-rån med begränsad upplaga?
Vi skulle vilja få dina SAAB-berättelser. Hur har SAAB blivit ett sätt att leva för dig?
För att kvalificera dig, skicka dina berättelser (mellan 400 och 700 ord i längd) i Word- eller Open Office-format. För att göra det ännu enklare kan du använda engelska, tyska, svenska eller nederländska (vi publicerar på engelska och / eller tyska). Historien ska ha minst en motsvarande bild (idealstorlek 1280 × 850, JPG-format). För varje publicerad artikel skickar vi dig en av dessa exklusiva och begränsade upplagor av SAAB-läsare - så länge lagret räcker. Glöm inte din postadress när du skickar in. Skicka dina bidrag till: saabstory (at) saabblog.net.