Vi stöder SAAB (NEVS)

SAAB-gemenskapen är otroligt. Över hela världen fortsätter SAAB-relaterade aktiviteter att äga rum. När jag såg meddelandet i Trollhättan med titeln "Vi stöder SAAB" uppmärksammades min uppmärksamhet. En ny konvoj föddes.

IMG_9558

70 och 80 SAAB på parkeringsplatsen framför fabrikens huvudport. NEVS-företrädare Johan Andersson (Marknadschef) och Frank Smit (Vehicle Program Manager) var i god anda, de kunde inte dela mer information än de var mycket hoppfulla för framtiden.

Mötet i Trollhättan för omkring 80.

Förra helgens möte var ett spontant initiativ från Christian Bernow och Johan Bohlin, två trollhattanbaserade SAAB-entusiaster. När jag talade med kristen igår har han varit nöjd med intresset på lördag. "Det är kul att se så många människor dyker upp med sina SAABs och deras stöd till NEVS, de förtjänar det. "

IMG_9544
SAAB-entusiasten Erik Punt (längst till höger) med NEVS 'Johan Andersson (svartrock) och Frank Smit (ljusbrun kappa).

IMG_9554

IMG_9551

Fotokrav: Erik Punt.

3 tankar också "Vi stöder SAAB (NEVS)"

 • 6. Maj 2015 vid 9: 19 AM
  permalink

  Jag var där på lördag !!!

  • 6. Maj 2015 vid 2: 29 PM
   permalink

   Bra att höra, Matthias. Jag litar på att du gillade mötet!

 • 8. Maj 2015 vid 9: 46 AM
  permalink

  Ja mötet var bra !!!

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish