Vi stöder SAAB (NEVS)

SAAB-samhället är otroligt. Över hela världen fortsätter SAAB-relaterade aktiviteter och deras frekvens och intensitet verkar bara öka. När jag såg tillkännagivandet om ett möte på fabriksområdet i Trollhättan med titeln ”Vi stöder SAAB”, uppmärksammades jag. En ny konvoj föddes.

IMG_9558

De första bilarna började anlända omkring klockan på lördagen och ungefär en timme senare hade någonstans mellan 70 och 80 SAAB samlats på parkeringen framför fabrikens huvudport. Livliga samtal om bilarna och uppenbarligen situationen på NEVS ägde rum och medan NEVS-representanter Johan Andersson (marknadschef) och Frank Smit (fordonsprogramchef) var i god anda kunde de inte dela mer information än att de förblev mycket hoppfulla för framtiden.

Mötet i Trollhättan för omkring 80.

Förra helgens möte var ett spontant initiativ från Christian Bernow och Johan Bohlin, två Trollhättan-baserade SAAB-entusiaster. När jag pratade med Christian igår, bekräftade han att han var riktigt nöjd med intresset på lördagen. "Det är fantastiskt att se så många människor dyka upp med sina SAAB och visa sitt stöd för varumärket och för NEVS, de förtjänar det. "

IMG_9544
SAAB-entusiast Erik Punt (längst till höger) med NEVS 'Johan Andersson (svart kappa) och Frank Smit (ljusbrun kappa).

IMG_9554

IMG_9551

 

Fotokrav: Erik Punt.

3 tankar om “Vi stöder SAAB (NEVS)"

 • blank

  Ja mötet var bra !!!

 • blank

  Jag var där på lördag !!!

  • blank

   Bra att höra, Matthias. Jag litar på att du gillade mötet!

Kommentarer är stängda.