Vi stöder SAAB (NEVS)

SAAB-gruppen är otroligt. Världsomfattande SAAB-relaterade aktiviteter fortsätter att äga rum och deras frekvens och intensitet verkar bara öka. När jag såg meddelandet i Trollhättan med titeln "Vi stöder SAAB" uppmärksammades min uppmärksamhet. En ny konvoj föttes.

IMG_9558

70 och 80 SAAB på parkeringsplatsen framför fabrikens huvudport. NEVS-företrädare Johan Andersson (Marknadschef) och Frank Smit (Vehicle Program Manager) var i god anda, de kunde inte dela mer information än de var mycket hoppfulla för framtiden.

Mötet i Trollhättan för omkring 80.

Förra helgens möte var ett spontant initiativ från Christian Bernow och Johan Bohlin, två trollhättansbaserade SAAB-entusiaster. När jag pratar med kristen igår måste han vara nöjd med intresset på lördag. "Det är kul att se så många människor dyker upp med sina SAABs och deras stöd till NEVS, de förtjänar det. "

IMG_9544
SAAB-entusiast Erik Punt (längst till höger) med NEVS 'Johan Andersson (svartrock) och Frank Smit (ljusbrun kappa).

IMG_9554

IMG_9551

Fotokrav: Erik Punt.

3 tankar också "Vi stöder SAAB (NEVS)"

  • Jag var där på lördag !!!

    • Bra att höra, Matthias. Jag litar på att du gillade mötet!

  • Ja mötet var bra !!!

Kommentarer är stängda.