Saab Tour Kiel - Trollhättan 2015

Vårt teams förberedelser är enligt schema; de Saab Festival 2015 i Trollhättan ligger inom räckhåll. På 4. Juni startar vår pre-tur från Kiel till Sverige.

DSC_0232_2
Pre-tour 2013. Final framför Saab-fabriken.

Programmet för Saab-dagen i Kiel är slut, utformningen av de personliga rally- och namnskylten för deltagarna är klar, listan över deltagare på vår evenemangsblog är online. Förhoppning är det största nöje, för vi kom fram med några idéer för fansen.

Ankomstdagen i Kiel börjar avslappnad från kl. Och Sverige är redan inom räckhåll ... Det finns svensk mat, massor av Saab Talk, Saabblog.net-teamet finns på plats. En stor, mycket, väldigt saabisk-svensk överraskning väntar på alla fans. Vårt pre-turnéprogram med schema och alla detaljer kommer att gå online de närmaste dagarna.

Idag ber vi alla deltagare att kontrollera listan och meddela oss om eventuella ändringar. Om du inte kan delta på grund av schemaläggningsskäl, eftersom planerna kan ändras, vänligen meddela oss till fredagen. Under nästa vecka kommer plattorna i Saab-designen att tryckas, ändringar är inte längre möjliga.

Bekräftas är 45-fordon och 85-fans. Den äldsta Saab är den här gången med år 61 relativt ung; 2013 vi hade äldre fordon, de yngsta bilarna kommer från modellåret 2012. Som alltid är Saab Zentrum Kiel ganska trångt. Parkering är begränsad och är därför endast tillgänglig för deltagarna i turnén.

Dagsbesökare med sina Saabs är välkomna; Det finns parkeringsplatser i närheten. Det blir riktigt spännande från 14 när vi presenterar vår överraskning ...

Saab är ett levande varumärke. Det lever genom oss alla och att klaga på vad som inte verkar vara i Sverige gäller inte. Att ge upp är inte heller ett problem, för vi kommer att visa mycket anda den 4 juni ... Spänningen för evenemanget är här, eller hur? Mer information och nyheter kommer att publiceras på bloggen med jämna mellanrum.