Nepal Jordbävning

Världen är liten. Ibland ännu mindre än vi tror och då finns det denna uppfattning om den globala byn. Katmandu ligger runt hörnet.

Världen är liten. Ibland mindre än vi tror. Det finns begreppet den globala byn. Om vi ​​tittar upp var någon produkt kommer ifrån, finner vi att Kathmandu är runt hörnet.

Nepal Jordbävning
Nepal Jordbävning

Den vackra, nya och rena utformningen av vår blogg kommer faktiskt från Nepal, skapad av Theme Grill och Sanjip Shah. Omedelbart efter det förödande jordbävningen från några dagar sedan är hans hemsida svår att nå.

Tema Grill team lyckades lyckligtvis överleva jordbävningen men byggnaden där deras kontor ligger i det som är allvarligt skadat. Jag antar att det kommer ta lite tid tills aktiviteterna återupptar sin vanliga kurs igen. Medan våra vänner gör relativt, är situationen på andra ställen i landet obeskrivlig: Nepal och Kathmandu vill ha hjälp under de kommande åren.

Den vackra, nya, rena utformningen av vår blogg kommer från Nepal. Devised av Theme Grill och Sanjip Shah. Strax efter det förödande jordbävningen var hans sida svår att nå. Under tiden är anslutningen stabilare och snabbare.

Tema Grill team överlevde jordbävningen utan fördomar; Byggnaden där kontoret är belägen är skadad. Det kommer ta lite tid innan verksamheten återgår till normal. Våra vänner gör fortfarande relativt bra, situationen på marken är obeskrivlig. Nepal och Katmandu behöver hjälp under de kommande åren.

I en by hjälper människor varandra. När en katastrof träffar människor står upp för varandra, oavsett ursprung eller religion (trots vad några fanatiker runt om i världen skulle få oss att tro). Den här bloggen skriver om lyxämnen som bilar. Håller politik ut ... vanligtvis. Katmandu, våra vänner i den globala byn. Där skulle tystnaden vara ett misstag.

Sanjip Shah publicerade en länk till en lokal välgörenhet, som jag tror är öppen och pålitlig i sitt arbete för att ge lokal hjälp. Inkludera belopp och eventuell hjälp. Donationer är enkla och säkra via PayPal.

Som jag sa är världen en liten by. Våra grannar behöver hjälp. Vi har pengarna, vi är många och vi kan göra en riktig skillnad!

I en by hjälper du varandra. När det gäller katastrofer står en för varandra. Oavsett vilket ursprung eller religion som helst. Och oavsett vad några fanatiker runt om i världen vill att vi ska tro. Bloggen skriver om lyxämnen som bilar. Håller sig ur politiken ... vanligtvis. Idag handlar det om att hjälpa Katmandu, våra vänner i den globala byn. Tystnad skulle vara ett misstag.

Sanjip Shah har lagt upp länken till en välgörenhet som är transparent och pålitlig och hjälper till på marken. Varje mängd och varje hjälp räknas. Donationer är enkla och säkra via PayPal.

Världen är, som sagt, en liten by. Våra grannar behöver hjälp. Vi har pengarna, vi är många och vi kan göra skillnad!

En varm, Saabian tack från bloggen till alla för dina donationer.

Alla läsare som gjorde en donation, en hjärtlig, saabian tack från blogglaget!