Nepal Jordbävning

Världen är liten. Ibland ännu mindre än vi tror och då finns det denna uppfattning om den globala byn. Katmandu ligger runt hörnet.

Världen är liten. Ibland mindre än vi tror. Där finns begreppet den globala byn. Om vi ​​letar upp var vissa produkter har sitt ursprung hittar vi att Katmandu är runt hörnet.

Nepal Jordbävning
Nepal Jordbävning

Den vackra, nya och rena utformningen av vår blogg kommer faktiskt från Nepal, skapad av Theme Grill och Sanjip Shah. Omedelbart efter det förödande jordbävningen från några dagar sedan är hans hemsida svår att nå.

Tema Grill team lyckades lyckligtvis överleva jordbävningen men byggnaden där deras kontor ligger i det som är allvarligt skadat. Jag antar att det kommer ta lite tid tills aktiviteterna återupptar sin vanliga kurs igen. Medan våra vänner gör relativt, är situationen på andra ställen i landet obeskrivlig: Nepal och Kathmandu vill ha hjälp under de kommande åren.

Den vackra, nya, rena designen på vår blogg kommer från Nepal. Utformad av Theme Grill och Sanjip Shah. Strax efter den förödande jordbävningen var hans sida svår att nå; anslutningen är nu mer stabil och snabbare.

Theme Grill-teamet överlevde oskadd jordbävningen; byggnaden där kontoret finns är skadad. Det tar lite tid innan aktiviteterna är normala. Våra vänner har det fortfarande bra, situationen på plats är obeskrivlig. Nepal och Katmandu kommer att behöva hjälp i många år framöver.

I en by hjälper människor varandra. När en katastrof träffar står människor upp för varandra, oavsett ursprung eller religion (trots vad vissa fanatiker runt om i världen skulle få oss att tro). Den här bloggen skriver om lyxämnen som bilar. Håller politiken ute ... vanligtvis. Idag kräver det hjälp för Kathmandu, våra vänner i den globala byn. Där skulle tystnad vara ett misstag.

Sanjip Shah publicerade en länk till en lokal välgörenhet, som jag tror är öppen och pålitlig i sitt arbete för att ge lokal hjälp. Inkludera belopp och eventuell hjälp. Donationer är enkla och säkra via PayPal.

Som jag sa är världen en liten by. Våra grannar behöver hjälp. Vi har pengarna, vi är många och vi kan göra en riktig skillnad!

I en by hjälper ni varandra. När katastrofer uppstår står du upp för varandra. Oavsett vilket ursprung eller religion. Och oavsett vad vissa fanatiker runt om i världen vill att vi ska tro. Bloggen skriver om lyxämnen som bilar. Håller sig utanför politiken ... vanligtvis. Idag handlar det om hjälp för Katmandu, våra vänner i den globala byn. Tystnad skulle vara ett misstag.

Sanjip Shah har lagt upp länken till en välgörenhet som är transparent och pålitlig och hjälper till på marken. Varje mängd och varje hjälp räknas. Donationer är enkla och säkra via PayPal.

Världen är, som sagt, en liten by. Våra grannar behöver hjälp. Vi har pengarna, vi är många och vi kan göra skillnad!

En varm, Saabian tack från bloggen till alla för dina donationer.

Ett varmt Saab-tack från bloggteamet till alla läsare som har gjort en donation!