SAABBLOG.net Kalender: SAAB möte på Höbolds

För sjunde gången bjöd familjen Höbold in till Bitterfeld - Holzweißig för SAAB-mötet förra lördagen. Vid perfekt väder kom över 40 sågar till den kostnadsfria SAAB-tjänsten.

Gruppfoto på Halle / Oppin flygplats
Gruppfoto på Halle / Oppin flygplats

Redan från 10: 00 klockan kom SAAB-förare från Sachsen, Sachsen-Anhalt och Thüringen. För en god brunch var det mycket SAAB-prat. Människan känner varandra. Mötena med familjen Höbold är legendariska och nästan familj.

Återigen fanns det många olika modeller - från 99, över 900 I och II, några 9-3 I, många 9-3 II (vare sig som sedan, stationvagn, X eller cabriolet), en Turbo X och en 9-5 II Glänsande fordon och lysande ögon var du än tittade.

Huvudgatan i trävit visade sig snart vara en flaskhals igen. Enligt inofficiella räkningar fanns det 44 sågar som parkerades och beundrades på eller på företagets grunder för den kostnadsfria bilverkstadsmästaren - med en kärlek till det svenska kallt varumärket SAAB.

Den gemensamma utgången (som enligt min mening var lite kort i år) gick till Halle / Oppin flygplats den här gången. Rutten var väl vald och hade lite trafik. Därmed nådde alla deltagare snabbt destinationen ...

Ett stort tack till familjen Höbold för det här fantastiska mötet !!! Håll upp det. Vi ser fram emot 2016 !!!

Man tänkte på “SAABBLOG.net Kalender: SAAB möte på Höbolds"

  • Åh nej ......... Jag var i Oppin på lördag och märkte inget ... vad synd.

Kommentarer är stängda.