Den nya Saab Inside är här!

En bra sak om du är medlem i Saab Service Club! Igår kom den nya utgåvan av Saab Inside via e-post. Den tredje upplagan av kundmagasin från Orio Deutschland GmbH ger igen mycket Saab Lesespass.

Den nya Saab Inside är här!
Den nya Saab Inside är här!

Samtidigt är det en premiär. Hon kommer för första gången till Saab-förare i tre länder: i Österrike, Tyskland och Schweiz. De tidigare frågorna var också tillgängliga som nedladdning för oregistrerade läsare. Det finns också en förändring för första gången. Medlemmarna prioriteras, den offentliga nedladdningen kommer att ges en tidsfördröjning.

Om du inte vill missa en Saab-läsmaterialutgåva i framtiden kan du gratis registrera dig för medlemskap i Saab Service Club.

Jag vill inte avslöja innehållet i den aktuella frågan, men det finns fortfarande en ledtråd i en positiv fråga: "Nyheter från Orio" handlar om ett framtida regionalt lager, vilket ytterligare optimerar vår reservleverans. Jag tycker bra! Mer Saab kommer i nästa artikel ...

2 tankar om "Den nya Saab Inside är här!"

  • Om inte alla Saab Stammtisch listas, ligger problemet med USA ... för att uttrycka det på så sätt. Mark kommer in i meddelandena i vår dagbok, samtidigt som han levererar redaktörerna i Eschborn med den. Min brådskande begäran därför igen: Alla Stammtische och Saab Events till Mark email, bara då kan de publiceras.

  • Hej, gobbled upp det igår! Tyvärr är inte alla Stammtisch listade. SAAB hälsningar Wolef

Kommentarer är stängda.