Den nya Saab Inside är här!

En bra sak om du är medlem i Saab Service Club! Igår kom den nya utgåvan av Saab Inside via e-post. Den tredje upplagan av kundmagasin från Orio Deutschland GmbH ger igen mycket Saab Lesespass.

Den nya Saab Inside är här!
Den nya Saab Inside är här!

Samtidigt är det en premiär. Hon kommer för första gången till Saab-förare i tre länder: i Österrike, Tyskland och Schweiz. De tidigare frågorna var också tillgängliga som nedladdning för oregistrerade läsare. Det finns också en förändring för första gången. Medlemmarna prioriteras, den offentliga nedladdningen kommer att ges en tidsfördröjning.

Om du inte vill missa en Saab-läsmaterialutgåva i framtiden kan du gratis registrera dig för medlemskap i Saab Service Club.

Jag vill inte avslöja innehållet i den aktuella frågan, men det finns fortfarande ett tips på ett positivt sätt: ”Nyheter från Orio” handlar om ett framtida regionalt lager, som ytterligare kommer att optimera vårt reservdelarutbud. Jag tycker det är bra! Mer Saab kommer i nästa artikel ...

2 tankar om “Den nya Saab Inside är här!"

  • Hej, gobbled upp det igår! Tyvärr är inte alla Stammtisch listade. SAAB hälsningar Wolef

    • Om inte alla Saabs rundabord listas, ligger problemet hos oss ... för att uttrycka det så. Mark skriver in meddelandena i vår tidskalender och samtidigt ger redaktionen i Eschborn dem. Så min brådskande begäran igen: E-posta alla stamgäster och Saab-evenemang till Mark, först då kan de publiceras.

Kommentarer är stängda.