Saab 9 3 Aero XWD

Bilder på denna vackra Saab 9-3 Aero XWD sportdräkt kommer från Schweiz. Ett exceptionellt fordon eftersom det har alla tillbehör som Saab och Hirsch hade ombord. Och lite mer ...

Saab 9 3 Aero XWD
Saab 9 3 Aero XWD

Om du tittar noga kan du se bakljusen i den amerikanska versionen på baksidan. Medan européerna rullade av monteringslinjen med ”frostade” enheter, som ska minnas det skandinaviska ursprunget till Saab, fick nordamerikanerna en klar glasversion. Frågan om vad som ser bättre uppstår inte eftersom smaker är annorlunda och kan vara. Jag gillar båda versionerna, attraktionen för specialen är naturligtvis alltid i de saker du inte har. Och borde inte ha heller.

Omvandlingen från EU till USA-versionen är möjlig för fans i Schweiz. I EU vill de inte att vi ska få göra det, byråkrati står i vägen som ett hinder. Den nordamerikanska versionen har inte nödvändiga certifieringsmärken för EU-användning på glaset. Men min kunskap är från 2011, från de gamla goda dagarna, om den hade blivit föråldrad, ber jag Saab-partners att rätta till det.

Förutom de speciella baklyktorna har Saab 9-3 Aero XWD hela hjortspaketet ombord. Hirsch LLK, diffusor, avgasrör av rostfritt stål, kraftuppgradering, hjortskinnsratt och inredning. Vissa saker, som läderinteriöret får du fortfarande. Blogg supportrar Stephan Individual erbjuder interiör för 9-3 och den gamla 9-5.

Andra komponenter, som det kända sportratet, är inte tillgängliga för pengar eller varma ord och uppvägs nu i guld. Postproduktion är dock inte helt omöjligt, och vissa företag fortsätter att tänka på det.

Georgs Saab har bara 17.000 900 kilometer på klockan, så den har inte ens gått in ännu. En Saab XNUMX Turbo Cabriolet slutför sin flotta. Två gånger “Drömbil”, gjord av Trollhättan. Det blir inte bättre. Ha kul med Saabs!

5 tankar om “Saab 9 3 Aero XWD"

 • blank

  Ser bra ut, bakljusen är en blickfångare!

 • blank

  Wow! Vilken gräddkaka ...…………… .. 🙂
  Var försiktig och håll det roligt!

 • blank

  "Den nordamerikanska versionen har inte de nödvändiga certifieringsmärkena för EU-användning på glaset."

  Uppfyller de bakljus som godkänts i Nordamerika EU: s säkerhetsriktlinjer? Då borde det inte misslyckas på grund av om certifieringsmärkena är präglade, limmade på reflektorhuset eller stämplat på ett datablad ...

 • blank

  Bra saab. Riktigt cool särskilt rattet 🙂

 • blank

  Verklig drömbil, bakljusen är fantastiska. En helt vacker SAAB 🙂

Kommentarer är stängda.