Och vinnaren är…

Vår ursprungliga Saab-läsarkampanj var fantastisk av många anledningar. Vi, bloggteamet, lärde oss mycket om våra läsare som vi inte visste tidigare. Vilka är besökarna på bloggen, vilka bilar kör de, varför är de i en Saab?

Ursaab - kommer snart att vara i nya händer.
Ursaab - kommer snart i nya händer.

Varje artikel var ett individuellt argument för Saabs passion; istället för vårt perspektiv fanns det plötsligt över 30 ytterligare åsikter om varumärket. En fördel för bloggen, samhället - och bevis på varumärkets livlighet.

Det skulle vara trevligt om det som började med den här åtgärden fortsatte. Ytterligare läsarrapporter och erfarenheter som visar hur starkt Saabs hjärta slår är välkomna. Saab, det är vi och vad som ligger precis utanför dörren. Vi håller varumärket vid liv.

Naturligtvis har vi en idé i detta sammanhang ... Det kommer att bli ett mycket saabiskt tack för framtida läsberättelser från livet med det svenska varumärket. Det vi har kommit fram till uteslutande för detta är - med stöd av Orio Deutschland GmbH - redan i genomförandefasen. Det kommer att finnas mer att lära sig vid ett senare tillfälle, kanske senare i veckan.

En liten statistik: The mest lästa artiklarna, med stor marginal, sprang utanför klassificeringen. Det kom från bloggsupportern Johann Taubenberger och var ett tydligt bevis på mycket Saab-entusiasm. Från Saab-historierna som fanns i partituren fick "3 x Saab = drömbil” flest träffar.

Varför bidraget inte stämde högst upp i omröstningen är fortfarande en hemlighet. Jag valde en artikel som min personliga favorit och antog att den skulle rankas bra, men den hamnade långt efter. Visserligen var valet mycket, mycket svårt. Om du kan gissa hur mycket passion och arbete som ligger bakom varje historia, blir det inte lättare.

Två artiklar gav ett spännande huvud till huvudlöpning över flera dagar. Vann bidraget från Thorstenstrax bakom 2 är artikeln av Andreas, följer 3 rang  Ziehmy med sin historia.

Tyvärr har vi bara en Ur-Saab, nej 35. I själva verket förtjänar varje deltagare ett sådant pris. Vår unika del går till Nordrhein Westfalen, grattis från bloggteamet!

addendum

I Orio Tyskland du läste med och var entusiastisk över läsarkampanjen. Den nästan färdiga nya upplagan av Saab Serviceklubbs kundtidning "omformades" spontant för att ge plats åt det vinnande bidraget att tryckas. Thorsten kan se fram emot en tryckt version av nya Saab Inside!

3 tankar om “Och vinnaren är…"

  • Grattis till 3 vinnarna!
    TACK till ALLA som fick sin SAAB-historia om Tom från marken!!! Så bloggen fick en intensiv ”livlighet” som är kul! Visar det positiva...som alltid! 🙂

  • blank

    Jag tackar alla som röstade! Hur mycket ser jag fram emot Ursaab, som passar perfekt in i mitt vardagsrum. Grattis från mig till författarna till de andra 34 Saab-berättelserna, som alla är mycket värda att läsa och bekräftar vad vi har i vårt varumärke. Denna Saab-gemenskap är något unikt och bidrar väsentligt till det ideala värdet av våra fordon. Låt oss Saab! 🙂

    • Grattis ... en förtjänad vinnare (även om jag röstade annorlunda). Ett liknande skylt hänger förresten över mitt garage ...

Kommentarer är stängda.