Saab vårenhet 2015

Den nya vårkampanjen har börjat, och många Saab-förare kommer hitta mail från sin Saab-återförsäljare i brevlådan idag eller de närmaste dagarna.

Saab vårenhet 2015
Saab vårenhet 2015

Inlägg från Saab! Jag ser alltid fram emot att få ett brev med Saab-logotypen. Samtidigt ger det mig en bra känsla av att människor i Eschborn och Zürich arbetar för att jag ska kunna köra Saab under mycket lång tid.

Den nya kampanjen är också premiär! "Saab vårfräschör 2015" eller "La fraîcheur du printemps Saab 2015" startar samtidigt i tre länder, på två språk. Saab -förare i Tyskland, Österrike och Schweiz får utskick med samma innehåll. Det är trevligt - och de schweiziska fansen är den näst största gruppen läsare på bloggen. På detta sätt växer det som är bundet av passion för bilar tillsammans och känner inga gränser ändå. Tiderna när folk frågade varför erbjudandet inte var giltigt för de konfedererade är nu ett minne blott.

Saab-vårkampanjen innehåller ett klimat-, upphängnings- och visionpaket. Liksom med den sista kampanjen finns det en valfri internetvariant för partnerna; företagen kan visa Saab-flaggan utan kostnad. Antalet deltagande servicepartners ökade något igen.

De företag som är inblandade och omfattningen av vårkampanjen kan frågas på landsidorna för Tyskland, Österrike och Schweiz.