500 Saabblog-abonnenter

500 Saab Blog-abonnenter!
500 Saab Blog-abonnenter!

Slutligen har tiden kommit. I några dagar stagnerade antalet abonnenter vid 499, spänningen ökade dag för dag. Idag var dagen, firar vårt Saab Blog Project ett årsdagen. 500-läsare har nu prenumererat på bloggen och får (nästan) dagliga nyheter och pratar om vårt favoritmärke via e-post på deras smartphone, pad eller dator.

Prenumeranter saknar några av våra inlägg, de är alltid välinformerade. Saab Blog Team är glad över denna förtroendeförklaring! Varumärket är mer ikoniskt än någonsin, kör Saab och läsa Saab är ett sätt att leva och roligt.500-abonnenter är bekräftelse och engagemang samtidigt för hela laget. Men bara en mellanliggande nivå. Eftersom det är säkert mer, eller hur? Vi fortsätter att skriva för Saab och läsarna så länge vi njuter av det. Och bortsett från några ämnen som är mindre om våra bilar och mer om affärsmiljön är bloggar mycket roligt.

Tack vare det bästa samhället i världen! Det är ett nöje för oss alla att skriva för henne. Nästa vecka kommer bilarna tillbaka i fokus. Senast när osäkerheten kring händelserna i Trollhättan är över, publicerar vi de senaste läsarnas artiklar, och vi har några frågor till fansen ...

I ett nötskal har vi fortfarande mycket att göra! Till nästa 500-abonnenter!

6 tankar också "500 Saabblog-abonnenter"

 • 26. Februari 2015 vid 3: 36 PM
  permalink

  Das ist ein Grund zum feiern! Liegt aber auch an euch Bloggern, die ihr uns immer mit allem Wissenswerten um unsere Lieblingsmarke „versorgt“…
  Tack för detta och fortsätt!

 • 26. Februari 2015 vid 3: 45 PM
  permalink

  Det är en anledning att fira! Kyl och håll upp det

 • 26. Februari 2015 vid 4: 05 PM
  permalink

  Komplimangsresa: Tack för de bästa bloggarna i världen!

 • 26. Februari 2015 vid 4: 11 PM
  permalink

  Grattis, dela alltid vackert med Frazenbuch och Gockel !!
  SAAB hälsningar Wolef

 • 26. Februari 2015 vid 7: 37 PM
  permalink

  Ja, auch von meiner Seite ein von Herzen kommendes „Danke schön“. Dieses Engagement geht deutlich über das normale Maß hinaus. Es bedarf verständnisvoller Partner im (ehelichen) Hintergrund, um das alles möglich zu machen.
  I hopp om att allt blir bra.
  Hälsningar från Westfalen.

 • 28. Februari 2015 vid 9: 21 PM
  permalink

  Grattis från Nr. 200
  Die „Schreibe“ des Hauptbloggers hat sicherlich einen großen Anteil am Erfolg von SAABblog.net…., der Informationsfluss ist wirklich beachtlich! DANKE auch an ALLE Kommentatoren 🙂 für kluge Beiträge und Gedanken! So wird´s was….. 😉

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish