500 Saabblog-abonnenter

500 Saab Blog-abonnenter!
500 Saab Blog-abonnenter!

Slutligen har tiden kommit. I några dagar stagnerade antalet abonnenter vid 499, spänningen ökade dag för dag. Idag var dagen, firar vårt Saab Blog Project ett årsdagen. 500-läsare har nu prenumererat på bloggen och får (nästan) dagliga nyheter och pratar om vårt favoritmärke via e-post på deras smartphone, pad eller dator.

Prenumeranter saknar några av våra inlägg, de är alltid välinformerade. Saab Blog Team är glad över denna förtroendeförklaring! Varumärket är mer ikoniskt än någonsin, kör Saab och läsa Saab är ett sätt att leva och roligt.500-abonnenter är bekräftelse och engagemang samtidigt för hela laget. Men bara en mellanliggande nivå. Eftersom det är säkert mer, eller hur? Vi fortsätter att skriva för Saab och läsarna så länge vi njuter av det. Och bortsett från några ämnen som är mindre om våra bilar och mer om affärsmiljön är bloggar mycket roligt.

Tack till världens bästa community! Det är ett nöje för oss alla att skriva åt dig. Nästa vecka kommer fokus att vara mer på bilar. Senast när osäkerheten kring händelserna i Trollhättan tillhör det förflutna kommer vi att publicera de senaste läsartiklarna och vi har några frågor till fansen ...

I ett nötskal har vi fortfarande mycket att göra! Till nästa 500-abonnenter!

6 tankar om “500 Saabblog-abonnenter"

 • Grattis från Nr. 200
  Huvudbloggarnas "skrivning" har verkligen en stor andel av framgången för SAABblog.net ...., informationsflödet är verkligen anmärkningsvärt! TACK också till ALLA kommentatorer 🙂 för smarta bidrag och tankar! Så det kommer att bli ... .. 😉

 • blank

  Ja, också från min sida ett hjärtligt "tack". Detta åtagande går långt utöver den normala nivån. Det krävs förståelse för partners i (äktenskaplig) bakgrund för att göra allt detta möjligt.
  I hopp om att allt blir bra.
  Hälsningar från Westfalen.

 • blank

  Grattis, dela alltid vackert med Frazenbuch och Gockel !!
  SAAB hälsningar Wolef

 • blank

  Komplimangsresa: Tack för de bästa bloggarna i världen!

 • blank

  Det är en anledning att fira! Kyl och håll upp det

 • blank

  Detta är en anledning att fira! Men det är också upp till er bloggare, som alltid "förser" oss med allt som är värt att veta om vårt favoritmärke ...
  Tack för detta och fortsätt!

Kommentarer är stängda.