500 Saabblog-abonnenter

500 Saab Blog-abonnenter!
500 Saab Blog-abonnenter!

Slutligen har tiden kommit. I några dagar stagnerade antalet abonnenter vid 499, spänningen ökade dag för dag. Idag var dagen, firar vårt Saab Blog Project ett årsdagen. 500-läsare har nu prenumererat på bloggen och får (nästan) dagliga nyheter och pratar om vårt favoritmärke via e-post på deras smartphone, pad eller dator.

Prenumeranter saknar några av våra inlägg, de är alltid välinformerade. Saab Blog Team är glad över denna förtroendeförklaring! Varumärket är mer ikoniskt än någonsin, kör Saab och läsa Saab är ett sätt att leva och roligt.500-abonnenter är bekräftelse och engagemang samtidigt för hela laget. Men bara en mellanliggande nivå. Eftersom det är säkert mer, eller hur? Vi fortsätter att skriva för Saab och läsarna så länge vi njuter av det. Och bortsett från några ämnen som är mindre om våra bilar och mer om affärsmiljön är bloggar mycket roligt.

Tack vare det bästa samhället i världen! Det är ett nöje för oss alla att skriva för henne. Nästa vecka kommer bilarna tillbaka i fokus. Senast när osäkerheten kring händelserna i Trollhättan är över, publicerar vi de senaste läsarnas artiklar, och vi har några frågor till fansen ...

I ett nötskal har vi fortfarande mycket att göra! Till nästa 500-abonnenter!

6 tankar om "500 Saabblog-abonnenter"

 • Grattis från Nr. 200
  Huvudbloggarens "skrivning" har verkligen stor del i framgången med SAABblog.net ..., flödet av information är verkligen anmärkningsvärt! TACKAR också till alla kommentatorer

 • Ja, från min sida en hjärtlig "Tack". Detta åtagande går långt utöver normala nivåer. Det behöver förståelse partners i (äktenskaplig) bakgrund, för att göra allt möjligt.
  I hopp om att allt blir bra.
  Hälsningar från Westfalen.

 • Grattis, dela alltid vackert med Frazenbuch och Gockel !!
  SAAB hälsningar Wolef

 • Komplimangsresa: Tack för de bästa bloggarna i världen!

 • Det är en anledning att fira! Kyl och håll upp det

 • Det är en anledning att fira! Men det är också upp till dig bloggare, du ger oss alltid allt vi vet om vårt favoritmärke "..."
  Tack för detta och fortsätt!

Kommentarer är stängda.