Saab Festival 2015 - program

Första programinformationen för Saabfestivalen i Trollhättan gick online idag. Årets händelse handlar om 30-årsdagen för Saab 9000.

Saab Festival 2015. Saab Husbilen och Saab 9-5 NG
Saab Festival 2015. Saab Husbilen och Saab 9-5 NG

Som för två år sedan kommer det att finnas aktiviteter runt Saab -museet alla festivaldagar. En utställning i "Konsthallen", 200 meter från Bilmuseum, visar de berömda Saab-röntgenritningarna av Rony Lutz. Konstnären själv kommer att vara där på festivaldagarna.

Det kommer att finnas Saab-seminarier, den legendariska Kinnekulle Racetrack handlar om varumärket med griffin. På lördag är det ytterligare ett evenemang med middag i Folkets Park, Saab-legenden Erik Carlsson kommer att vara där.

den Festivalprogram uppdateras kontinuerligt; Detaljer kommer att följa de närmaste veckorna. E-postmeddelanden fortsätter att komma tillbaka till bloggen. Fans som inte har varit på festivalen tidigare ställer frågor. Till exempel om du måste registrera dig för att delta.

Själva festivalen kräver inte registrering, men biljetter säljs till Saab-middagen på lördag. Som regel börjar försäljningen på våren och biljetter säljs alltid snabbt. Bloggen kommer att informera dig när försäljningen av middagsbiljetter börjar.