Det finns något annat ...

Möjlighet till lite Saab Talk ... Vi vet (ännu) inte vad som kommer att utvecklas från situationen i Trollhättan. Det är oklart om något fortfarande är möjligt för NEVS. Med andra (Saab) saker är dock definitivt något möjligt.

Saab 9-3 Team Tido, säsong final. Bild: Team Tido
Saab 9-3 Team Tido, säsong final. Bild: Team Tido

Det finns fortfarande något ... (1)

Goransson - också 2015 tillbaka på Saab 9-3 på vägen.
Goransson - återigen på Saab 2015-9 3.

Richard Göransson startar som förra säsongen också 2015 för Team Tidö på Saab 9-3 i STCC-serien. Den 36-åriga tecknade avtalet med David von Schinkel laget för en vecka sedan.

2014-säsongen var den mest framgångsrika för Göransson och Tido-besättningen. Tre pallen, en fjärde plats i förarnas placeringar. Ibland körde Göransson med chanserna på titeln i slående avstånd till de ledande piloterna. Saab-flaggan blåser stolt över de svenska banorna igen i år, en bra sak! Säsongen börjar vid 8. Maj i Skövde.

För att vinna Ursaab!
För att vinna Ursaab!

Det finns något annat ... (2)

Vår läsare action slutar vid 15. Februari. 25 28 bidrag, inte alla publicerade ännu, hamnade i vår brevlåda. Det handlar om hur våra läsare kom till Saab. Och - ärligt talat - 25 28-inlägg är bra. Det kan ändå vara bättre.

Antalet inlagor är i tusen räckvidd, om vi ser det dagliga antalet besökare. Så, kära Saab Community, låt tangentbordet glöda. Visst finns det något annat, eller hur?

Saab elden. Saab Automobile AB 2008.
Saab elden. Saab Automobile AB 2008.

Det finns något annat ... (3)

I vår butik är det fortfarande 10 Saab-kalender för året 2015 att ha. Kalenderen lanserades med ett stort engagemang från läsarna till 30-årsdagen för Saab 9000. De återstående samlarobjekten väntar på fans till ett reducerat pris.

Och naturligtvis har vi några nya saker med oss, för vår Saab-passion måste också matas 😉 Nytt i butiken är turbokoppar - designen inspirerades av den legendariska Saab 99-bokstaven - och boken "Saab Brand", som publicerades 2008 av Saab Automobile FRÅN. Vi kunde säkra några kopior för fansen.

Det finns något annat ... (4)

Kupongkampanjen för Orio Deutschland GmbH och Saab Service Club har försvunnit något från fokus. Välkomstkupongen säkerställer 15% på original Saab reservdelar och kan lösas in av den deltagande Saab-partner fram till 31.03.15 mars XNUMX.

I händelse av en tidig inspektion eller arbete på Saab som har skjutits upp till våren kan kupongen hjälpa till att spara riktiga pengar. Om du ännu inte har registrerat dig bör du göra det, ringa upp din kupong och köra till Saab-partnern du litar på!

4 tankar om “Det finns något annat ..."

 • blank

  När det gäller "Det händer fortfarande något ... (4)": slutet av kupongkampanjen (31.03.15 mars 01.04.15) är tyvärr lite olyckligt - min cabriolet vaknar tyvärr bara från viloläge den XNUMX april XNUMX (som många andra). Så kanske tänka på säsongens fordon för nästa kampanj.

 • blank

  I det första avsnittet menar du förmodligen Saab 9-3 och inte 9-5er vad Richard Göransson kommer att köra i 2015er säsongen

  • blank

   Korrekt, ett typsnitt (eller önsketänkande) från mig. 9-5 skulle vara en känsla

   • blank

    Åh ja det skulle vara en känsla och önsketänkande av mig

Kommentarer är stängda.