Varumärkesrättigheter fördröja förhandlingar

Igår kväll satte Victor Jensen från Sverigesradio P4 Väst en telefonintervju med NEVS: s vd Bergman online. För att göra det kort: NEVS behöver mer tid - igen ...

NEVS © 2014 saabblog.net
NEVS © 2014 saabblog.net

Orsaken till förseningen bör vara de oförklarliga varumärkesrättigheterna, säger Bergman. Enligt information från Sverigesradio och blogg är Mahindra i förhandlingar med Saab AB, som inte kommenterar.

Ursprungligen, i slutet av december, var Mahindras styrelse beror på försegling. Nu, mer än en månad senare, har ingenting hänt i detta avseende. Bergman, som reser någonstans i Asien, låter lite optimistisk i intervjun. Processen tar mer tid, ett datum för en eventuell post nämns inte längre, eventuellt måste NEVS be domstolen för förlängning. Fas 2 av proceduren körs redan på 2. Mars av

Specifikt öppnar 3 möjligheter:

- Det finns ett avtal fram till 2 mars, vilket för närvarande är osannolikt.

- Administratören avbryter proceduren tidigt och förklarar att rekonstruktionen har misslyckats.

- Domstolen godkände ytterligare tre månader, vilket skulle vara möjligt enligt svensk lag.

Men stämningen bland leverantörer är nu spänd, också för att NEVS lämnar partnerna i mörkret om situationen. En annan förlängning kräver godkännande av större delen av kapitalet. Fullständig intervju är tillgänglig för våra svenska läsare P4 Väst läsa.

Fråga till läsarna: Vem tror fortfarande på ett positivt resultat av förhandlingarna från NEVS? I slutet av texten kan du rösta, jag är nyfiken!

Det som fungerar - som positiva nyheter i slutet - är produktionen av Saab reservdelar. Unionskretsar rapporterar om en god anställningssituation för de 135 arbetarna i anläggningen. De bygger inte nya fordon, men de producerar reservdelar och karossdelar till Orio AB för 1 miljon Saab som är på väg. Produktionsanläggningarna underhålls också för en ny start. Denna vinterdag verkar det längre bort än någonsin.

Kommer NEVS att komma till en positiv slutsats?

 • Nej, aldrig! (64%, 371-röster)
 • Ja, definitivt! (36%, 212-röster)

Totala omröstare: 583

Laddar ... Laddar ...

56 tankar om “Varumärkesrättigheter fördröja förhandlingar"

 • blank

  Tyvärr, men jag kan inte helt förstå all spänningen.
  Vad är NEVS för ett val? Det finns medel för att slutföra fordonet. En liten chans att sälja finns. Varför ska du inte göra det? Vad är det för fel med det? Det gör också affärsintressen! NEVS har spelat högt, gjort misstag och i slutändan misslyckats. Det är legitimt att försöka spara vad som kan sparas. En förlängning av rekonstruktionen, om den beviljas, kommer initialt att leda till mindre skador på leverantörer och andra fordringsägare än en konkurs.

  Jag kan förstå Saab ABs tveksamma beteende när det gäller varumärkesrättigheter. Det faktum att förhandlingar fortfarande pågår är ett gott tecken. Naturligtvis kommer Mahindra inte bara att skriva en tom check och omedelbart uppfylla alla önskningar från oss. Den som tror att M&M skulle vara den omedelbara frälsaren som trollar ut nya modeller ur hatten som spricker av innovationer. han lider lite av en förlust av verkligheten. Visioner hjälper för närvarande inte någon, de väcker bara förhoppningar som senare kan bli besvikna. M&M kommer att göra vad de tycker rätt - oavsett NEVS eller någon annan.

  Jag kan inte heller se en "demontering" av Saab -märket. För alla utomstående är Saab redan historia. Det som pågår i Sverige och Indien för tillfället är inte av intresse för någon utom en liten fanskare (dvs oss).

  En liten avkoppling på alla sidor skulle inte vara dålig, det kan bara bli bättre ändå. För mycket svartögd har inte hjälpt någon än.

  I den meningen, en saabiges helg!

 • blank

  Hot off pressen !! 06. 02.15 19.30 NEVS vill fortfarande bygga 100 SAAB 93-SEDAN till slut och sälja. MAN vill ha en utvidgning av rekonstruktion !! Jag kan inte tänka på någonting mer. SAAB AG bör innehålla varumärkesrättigheter. HÄLSNING FRÅN NORDEN

  • blank

   Koppla av ... allt går sin väg. Jag tänker inte riktigt på det ...

   • blank

    Ljus i tunneln skulle vara bättre. Du har fortfarande lite hopp. Hur länge är Tom?

    • blank

     Inget ljus i slutet av tunneln idag. Saab är vad som ligger utanför dörren och vad vi gör av det tillsammans. Njut av dina Saabs när du kan. Och håll minst en av dem, för att du skulle sakna märket. Ett liv utan Saab är möjligt, men inte så mycket kul

 • blank

  SAAB AB och dess militära avdelning behöver inte för närvarande ett bilmärke. De är inte syndabocken för mig !!
  De är bra med Jas 39.
  Demonteringen av vårt traditionella varumärke är en tragedi.
  Återuppbyggnaden är bara en försening. Av våra 5 SAAB finns tre kvar. 3/2016 går du av och sedan är det dags att leta efter ett alternativ. Synd, men världen fortsätter att snurra. Leverantörer / SAAB-återförsäljare och även kunden hålls kvar utan framtid / visioner. Inget utbud av reservdelar till den gamla stolta flottan hjälper heller. Bara ledsen. Tack för dina ord Peter !! Jag ser många saker på samma sätt. Du behöver inte längre reverie. Hälsningar från norr

 • blank

  Bra Nevs
  Jag vill ha en!

 • blank

  Jag hoppas bara att NEVS med de ständiga förseningarna inte pissar leverantörerna eller tömmer dem och därmed förseglar SAAB: s slutgiltiga slut. 🙁 ...

 • blank

  Jag vet att Tom inte vill skriva en affärsblogg. Men om du tittar på antalet kommentarer på artiklar om detta ämne kan du se att det tyvärr fortfarande är TEMA. Visst, jag trivs med min 9-3SC, men om jag vill köpa en bil i framtiden får jag inget nytt från Saab som det ser ut. Men om en ny bil, vänligen verkligen ny, och inte en begagnad Saab, för jag har redan en. För mig står Saab för oberoende, kvalitet och framför allt för innovation. De senaste innovationerna vi fick uppleva från Saab var med introduktionen av 9-5NG. Det var bra 6 år sedan. Med andra tillverkare är detta en hel modellcykel. Det är därför det är mycket viktigt för mig att ta reda på mer om en möjlig Saab -framtid, för om denna framtid inte finns kommer det inte att finnas någon Saab -passion för mig i framtiden heller eftersom det inte kommer att finnas någon Saab på min gård i överskådlig framtid. Som ung och gammal timer kommer Saab säkert att vara ett problem under en lång tid framöver, men fram till nu är åtminstone den här rostiga hobbyen fortfarande för mycket pengar, tid och utrymme för mig. Därför skulle jag be Tom övervinna sig själv och kanske skriva lite mer och mer i detalj om ämnet "möjlig Saab -framtid". Till exempel vet Tom antagligen mer om de villkor som Saab AB ställer, vilket säkert skulle vara värt en artikel. Detta är ingen kritik mot bloggen, det skulle bara vara en önskan från mig. Men jag vet också att det här spelet "gör en önskan" skulle fungera om jag skulle köra en Saab 9-3 NG från 2014 idag.

  • blank

   Jag är övertygad om att Tom vet mer än han MÅSTE skriva här på bloggen ... ;-)))

   • blank

    Naturligtvis, om du skriver en anständig blogg i åratal har du alltid lite mer information. Men vem är det för att hjälpa till att sätta på nätet?
    Jag tycker att det är mer fördelaktigt för varumärket och de potentiella köparna om vi lämnar ryktetillverkningen kallt. Låt oss bara vänta, på något ställe kommer ett uttalande från Stockholm eller THN.

 • blank

  Citat från Detlef Rudolf:
  "Människorna i SAAB AB är tydligen överväldigade och kväver därmed sannolikt av bildivisionen (åtminstone med SAAB -emblemet) i Trollhättan!"
  Tydligen har denna överdrivna efterfrågan pågått i bra 20 år ... (Försäljningen på GM var den första "felbedömningen" ...)
  Kan armament chefer tänka på bilar ???
  Lies här, i hanteringen av SAAB AB, kanske det grundläggande problemet ??
  Nu när det tredje felaktiga beslutet har fastnat är förhandlingarna "hårda". Det skulle inte vara första gången som en "driftsavdelning" av en stor anläggning har stängts ...: då bara flygplan!
  Jag kan inte bedöma Mahindras ekonomiska bakgrund. Men som investerare skulle jag inte heller ha någon "lust" att hålla den tidigare ägaren (NEVS) vid bordet ....
  Möjligheten att NEVS slutliga konkurs öppnar nya möjligheter för Mahindra eller andra konkurrenter!
  Ett hett "spel" som just nu händer där i kalla Sverige. körningar!
  De senaste veckorna på bloggen tyckte jag bättre!
  SAAB är vad användarna gör av det!

 • blank

  En annan idé: Mahindra tar över NEVS och fabriken. avstår från första namngivningsrättigheter, börjar producera bilar under namnet Mahindra och Saang Young. Samtidigt utvecklas nya modeller och i 2-3 år, när allt går rent, förhandlar du namngivningsrättigheter igen. Namnet är bara viktigt för bilden. Jag skulle hellre köpa en NEVS 9-3 som byggdes i Trollhättan som en SAAB som kommer från Kina. Precis som ett sinne spel om ämnet för namnrättigheter.

 • blank

  Jag håller med Tom. Bättre att ställa villkor nu hårdare än någonsin tidigare än än en gång sådana konkurser.
  Förutom våra fans finns det för närvarande inget intresse för någonting som är eller kommer att vara med Saab. Saab är inte längre för alla andra.
  Så ganska noggrant och förhoppningsvis just nu.
  Jag är fortfarande optimistisk. Aldrig tidigare har jag plockat upp mina många Saab-böcker, broschyrer och mappar med alla publikationer sedan 1994 eller beundrade min showcase med modeller och många souvenirer från Saab.
  Låt oss hålla upp det, alla andra kommer förhoppningsvis att bli överraskade och framförallt, vi, den vi håller på polen.

  • blank

   +++ - Jag håller helt med det.

   • blank

    Jag håller också med vad 9.3Wolfgang skriver.

 • blank

  Mitt inlägg är speciellt intressant för Detlef Rudolf:

  Jag tror att SAAB AB bara gör oss Saab-anhängare en stor tjänst. Det är helt förståeligt att de sätter standarderna så högt. Det måste sägas helt klart att kraven för en stor (seriös) investerare inte är för höga, men mer än möjligt! Det är bara inte bra för någon att sälja Saabs varumärke under värde igen ...

  För övrigt kommer det att vara exakt punkten varför Mahindra inte slår till med övertygelse och förhandlingarna drar på. Att pumpa flera miljarder (har du till och med dem?) In i en affärsmodell där du inte ens blir ensam ägare till slut, så skulle NEVS fortfarande kvar. Detta är en mycket otrevlig plan ...

  • blank

   NEVS är en irriterande råttsvans i alla avseenden. Kanske vill Mahindra medvetet dra ut förhandlingarna ... så att NEVS förlorar mer och mer substans och därmed position + inflytande. NEVS ombord borde definitivt inte vara ett alternativ för en investerare! Mina 2 cent ...

 • blank

  Mah Mahindra tvekar, eftersom de vet att utan NEVS är kontakten till Saab AB och fabriken möjlig efter det?

  • blank

   Den här tanken kunde ha haft. Eftersom vem behöver NEVS, om du kunde komma till varumärket på ett annat sätt? Ett spel med viss risk, men genom möjligt.

  • blank

   Man bör anta att Mahindra också skulle vilja använda anläggningen i Trollhättan - detta är bara möjligt om NEVS förblir ombord, som tidigare antagits, eller om NEVS glider in i insolvens om förhandlingarna misslyckas.

   Men om förhandlingarna misslyckas är konkurs inte alls säker - du kan då hålla dig flytande och dra ut plan B:
   Kontraktstillverkning för andra tillverkare. Då skulle Mahindra ha problem och det skulle inte finnas någon SAAB-produktion i Trollhättan.

   Jag antar snarare att SAAB AB är tveksamt och, som nämnts flera gånger här i bloggen, har satt hinderna alltför höga.

 • blank

  Alla vet, och Bergman vet också att värdet här ligger i namnet SAAB.
  Utan säkerhet som namnet Saab inte släpps är ingen intresserad och jag frågar mig själv om jag fortfarande är intresserad av att köpa en ny bil med annat namn. Som redan sagt tidigare Vi behåller våra nuvarande Saabs mycket bra så att åtminstone Orio kan hålla ett bra företag och vi kan njuta av våra fantastiska säkra Saabs.

 • blank

  Frågan om frälsaren i asiatisk äggcirkulation är för mig helt enkelt inte längre. Denna lätt bris i nacken och en något dålig blåkopia av en "ny" Saab som en vision - bara för att "nya" bilar till salu - vi ska som fans, som vet att det var aldrig bara om framträdanden på Saab, inte fortsätta att ockupera , Att "vårt varumärke" igen för att ge ny anda i den meningen att de gamla idealen, skulle vara en partner som Apple söker uppgift ett samarbete med Tesla att önska - men inga ytterligare försök med kopior av en oefterhärmlig original. Bara flyger fram till revolutionära elbilar kan rädda varumärket och gamla visionerna.

 • blank

  Stödja kriterierna för SAAB AB för att bevilja varumärkesrättigheter utan begränsning.
  Dessutom kommer jag inte att bli involverad i nästa köp på någon Ascension Command mer. Det måste arbeta med din granne. Antingen kommer någon som har tillräckligt med andningstid och förstår något eller borde begrava saken.
  Vad NEVS gör eller inte gör jag bryr mig inte längre. Vi har varit upptagna med ingenting för länge.

  • blank

   Saab AB har i princip redan beslutat att vara 3x olycklig. GM var andra bara för att Ford inte ville ha längre. Spyker var den nakna paniken, eftersom NEVS har kommit till höger, skulle jag inte ens tolka. För Saab AB skulle det vara en mardröm, nästa köpare efter 2 eller 3 år skulle sträcka vingarna. Därför är höga krav bra, inga fler fordon än ett icke-livskraftigt koncept. Jag gick igenom det med bloggen på Spyker och nu på NEVS. Ingen behöver en repetition.

   • blank

    Hi Tom,

    På något sätt kan du inte jämföra Spyker och NEVS med Mahindra.

    SAAB AB saknar förmodligen lite omdöme: Spyker och NEVS har det gröna ljuset, men ingen förstod det verkligen (de kunde ha sparat teatern under de senaste åren) och Mahindra har förmodligen ett rött ljus, men Här är den första seriösa investeraren på mattan.

    SAAB AB: s befolkning är uppenbarligen överväldigad och störst av avdelningen för bilar (åtminstone med SAAB-emblem) i Trollhättan!

    • blank

     Naturligtvis: Spyker / NEVS kan inte jämföras med M&M. Det är inte poängen heller. Saab AB är, låt oss säga, brända barn. Så du ställer kraven mycket högt och högre än vad vi hittills har haft på Saab. Jag tycker fortfarande att det är rätt, oavsett konsekvenserna. Tata har enkelt investerat 5 miljarder euro i JLR, förmodligen mer. På Saab måste du förvänta dig liknande investeringar, annars fungerar ingenting.

     • blank

      Jag tror att 5 miljarder i investeringar i Jaguar / Land Rover är överdrivna och ett marknadsföringstrick av Tata -Motors (ingen av oss kan verifiera) - talesättet ”gör det halvvägs” är mer sannolikt att gälla här.

      När det gäller SAAB ser M&M tydligt att stora summor pengar måste spenderas - koncernen klassificeras konsekvent som ett seriöst förvaltat företag.

      Försvarsföretaget SAAB AB ska inte gå för långt, annars fungerar ingenting - åtminstone inte med SAAB-emblemet. Då kommer NEVS förmodligen att dra plan B ur fickan och försöka vara kontraktstillverkare - anläggningen skulle blockeras och SAAB-bilar skulle försvinna från platsen. Tack till SAAB AB.

     • blank

      Jag anser storleksordningen 5 miljarder vara helt lämplig om den inte blir ännu mer. Det beror på hur många plattformar, motorer etc. du planerar med, och vilken ny utveckling som måste göras eller var du kan komma åt företagshyllor. Företagshyllan i Mahindra verkar inte alltför lockande för mig. När Spyker tog över SAAB angav GM ett ekonomiskt krav på 3 miljarder ... och ytterligare utbud av motorer och tillgång till vissa komponenter var redan prissatta. Nu, som en ”enda förare”, kommer det garanterat inte att minska.

     • blank

      Och vem kan inte eller kommer inte göra det, låt det! Jag gillar också attityden hos SAAB AB!

 • blank

  Hej, låt NEVS gå sönder, vem har majoriteten av SAAB? Den som förstår Saab kommer också att ta över Saab och inte bara försöka skumma (som Nokia gjorde) så länge som det finns Saab och Saab-delar, tror jag att det fortsätter

 • blank

  Titta på mig, vad som står på Saab United gör det. I vilken utsträckning rykte, kan jag inte säga. Men enligt vad jag läst det, Saab AB är namnrättigheter endast till någon som försäkrar, två generationer av två familjer (därför sannolikt 9-3 och 9-5 storlek) få igenom ekonomiskt, oavsett om de använder göra första generationen vinst eller inte.

  Det är jävla höga krav. Om sakerna blir dåliga måste investeraren vara villig, eller hur? Att sätta 4 miljarder euro i sanden? Med Phoenix-modulsystemet kommer endast 3 att finnas tillgänglig.

  • blank

   Vad som står på SU uppfyller sanningen bara i tillvägagångssättet. Kraven är högre.

   • blank

    Jag är inte medveten om att investerare måste ge försäkringar under så långa perioder vid företagsövertaganden som det påstås krävas av vapenföretaget SAAB AB - detta skulle vara helt överdrivet och orealistiskt.

    Ingen kan göra fasta åtaganden under dessa långa perioder. Om detta ändå skulle hända, måste det behandlas med försiktighet - alltför ofta har investerare redan gjort åtaganden under kortare perioder som dock inte kunde hållas av olika skäl.

    Det kommer knappast att finnas några nya bilar med SAAB-emblemet - andra investerare lutar förmodligen inte så långt ut genom fönstret för namnet SAAB.

    Även irriterande för personer som söker arbete i Trollhättan-regionen - om allt var som det är nu, skulle vapenföretaget SAAB AB tydligt ha satt hinderna för högt!

  • blank

   @ thylmuc
   Om detta är sant, skulle det vara mycket höga krav. Efter alla teatraliska framträdanden finner jag denna efterfrågan bra och lämplig. Också ur ett förtroendeperspektiv i ett nytt företag. Jag tvivlar dock på att någon blir involverad.

  • blank

   Jag tycker bra! Jag hoppas att de inte rör sig bort från fingrarna!

   • blank

    Det är verkligen roligt att de gör detta på ett faktiskt lösningsföretag som Mahindra och inte bad om det i NEVS "fantasy -projekt" vid den tiden. Jag tycker att det borde vara tvärtom.

 • blank

  Hopp dör senast. Men mitt sinne tror inte på en ny utgåva som kan gå tillbaka till det gamla.
  Internt har jag avslutat med detta ämne, men tycker också om att bli positivt överraskad. Kanske en dag.

 • blank

  Ta din vikspade hemifrån på 4 juni, så vi kan begrava 5-bokstäverna på 4Juni !! Jag har redan en i bagaget !!!

 • blank

  Hej alla,
  Så jag röstade på "ja", i hopp om att det snart kommer en ny ägare och var snäll inte längre kineser!
  Dessa, som det har gått i uppfyllelse, förstår inte detta vackra märke ändå, hur man ska hantera återförsäljare och fans ändå!
  Hoppas att det kommer att finnas reservdelar till SAAB under lång tid och att vi kan köra delarna länge.
  Med det i åtanke, rock'n roll och ha en bra resa! 🙂
  MfG Alex

 • blank

  Jag tror att vi alla "bara" vill ha en sak! Och att det fortsätter! Men blir det inte galet att tro på det ?! Under tiden läser jag inte längre den här bloggen på grund av nyheterna från Trollhättan, enligt min mening är inget mer att vänta här, utan på grund av gemenskapens livlighet! Särskilt beröm till dig Tom, för din uthållighet och uppfinningsrikedom, men också till de många läsare som skriver och postar här, du är fantastisk! Tack!!

 • blank

  Vem är den som inte har nått ett kontrakt än?

  Orsaken kan vara baserad på SAAB ABs beteende liksom på Mahindras beteende. Om du har det tidigare beteendet hos Mahindra i de misslyckade inköpssökningarna hos Jaguar och Aston Martin i åtanke, ska jag bara gå till Mahindra som orsak.

  Kanske borde NEVS snabbt leta efter andra investerare och inte bara stirra på indianerna.

  Men om SAAB AB skulle ha ställt in hindren för högt, skulle det inte vara en dålig sak om du gick in i dig själv igen!

  Det hela påminner långsamt om VM: s "teaterföreställningar".

 • blank

  Kan föreställa sig att NEVS insolvens måste registrera och
  då en ny investerare (möjligen Mahindra) ensam med SAAB AB
  förhandlas.
  Är fortfarande optimistisk att det en dag kommer bli nya SAABs
  är namnet SAAB och fläktbasen är fantastisk!

  Jag tycker det är intressant (förutsatt att det finns en ny investerare)
  följande fråga ...

  1. Har den möjliga nya investeraren ett ekonomiskt starkt andetag?
  2. Känner den potentiella nya investeraren SAAB-varumärket?
  3. Känner den potentiella investeraren marknadsföring?

 • blank

  Vad NEVS förmodligen fortfarande kommer att kosta huvudet är deras kommunikationspolicy ... inte möjligt!

  • blank

   Tja, om du inte får resultat, är det inte mycket att rapportera. Att gå offentligt varje vecka och säga att du inte kan avsluta förhandlingarna skulle inte vara mycket upplyftande heller. Synd, det är synd!

 • blank

  Om du tittar tillbaka, kan dessa förhandlingar ha pågått i nästan ett år nu. Först önskade NEVS att hela saken i sommaren 2014 slutfördes. Sedan var det ett 2 till 3 månads meddelande att det tar lite längre, i motsats till förväntningarna. Jag undrar vad som kan hända som inte kan förhandlas fram och lösas inom ett år? Innan jul hade man intrycket att äntligen blev den sista raka nådd och man kunde fortfarande hoppas på ett bra resultat. Som du vet hoppas hoppet sist. Men jag tror inte att det kommer att bli någon försening om det inte finns någon överenskommelse denna månad.

 • blank

  Jag har hoppats på det bästa hela tiden, men det tar lång tid och skadan som orsakats varumärket är enorm nu. Snälla, skynda dig, gör det nu, inga fler förseningar.

 • blank

  Jag tycker att det är rätt att Saab AB kontrollerar. Men å andra sidan är jag förvånad över att en investeringsplan som har arbetats med i x år fortfarande inte är övertygande. Jag tror att om SAAB AB hade visat sig ett fungerande koncept hade förhandlingarna kommit till en slutsats. Men uppenbarligen saknas det fortfarande …… .. Ledsen. Kanske har någon en och vi crowdfunding. Vi pratar om Saab, ovanliga koncept. Varför inte med finansieringen? Följande plan:

  - Med de insamlade pengarna bygger Saab-communityn Saab och
  Detta kommer då att presenteras för Saab AB. Då börjar konceptet
  Mahindra såldes.

  Om Saab AB endast ser en färdig produkt, blir förhandlingarna enklare

  • blank

   Revolutionära tankar. Bra, om du utelämnar verkligheten ...

 • blank

  Vad händer om förhandlingarna är bättre?

  • blank

   Processen förklaras misslyckad, administratören noterar att det inte finns någon chans att lyckas. NEVS går utan dröjsmål i konkurs. Det kan vara, behöver inte vara. Dessutom behöver detta inte vara slutet på fabriken och varumärket, vägen för en ny ägare kan vara fri, men det finns en hög risk bakom detta scenario.

 • blank

  Du kan inte rösta så. Detta fungerar bara om du förklarar vom Bog vad som menas med en "positiv slutsats". Det finns många alternativ för en "positiv" examen.

  • blank

   En postiv grad, som NEVS strävar efter. Så, från NEVS synvinkel, där en ny majoritetsägare går med, behåller NEVS en minoritetsandel och varumärket Saab fortsätter.

 • blank

  Jag förstår ingenting längre ...
  I alla fall kan vi / behålla våra Saabs bra.

 • blank

  Du måste tro på ett bra resultat. Det är den sista chansen för Saab och oss. Jag är dock inte så optimistisk. Vid någon tidpunkt kommer Mahindra inte längre att känna att förhandla för evigt. På något sätt är båda sanna.

Kommentarer är stängda.