Tour Kiel-Trollhattan 2015

För 2 år sedan ägde rum den första pre-tour Kiel-Trollhättan för Saab Festival. Markus och jag ansåg den gången att det skulle vara en engångs sak. Vi hade inte tänkt på en möjlig ny upplaga ...

Pre-tour Kiel Trollhattan 2013
Pre-tour Kiel Trollhattan 2013

Men vi är tillbaka och låter Saabs flaggor blåsa i vinden - också för att läsarna bad om det. Förfrågningar från Saab-samhället kom in så tidigt som i november och december. Kan vi säga nej till det?

Tour Kiel-Trollhatten 2015

Naturligtvis lär vi oss av vår erfarenhet och arbetar med att ständigt förbättra oss själva. Eftersom många Saab-fans har en lång resa börjar vårt evenemang klockan 10.00 på Saabs centrum. Fram till avresa sent på eftermiddagen i riktning mot Schwedenkai har du möjlighet att anlända utan tidsfrist. Många Saab-ämnen, förfriskningar och små snacks väntar på deltagarna. Och lite mer ...

Saab premiär i Kiel

Pre-turnén kommer att skilja sig väsentligt från evenemanget för två år sedan. Det kommer att bli en Saab-premiär som en del av evenemanget ... och jag kommer inte skriva mer om det (ännu). Eftersom tystnad har kommit överens, och bloggen får inte lägga mer än den här meningen i rummet.

För alla deltagare har vi också ett Saab tour paket redo. Det finns personliga rallyplattor och andra, saabiska saker. Deltagande, som 2013, är gratis. Familjen Lafrentz, Orio Germany GmbH och bloggen med Saab Fan Shop är sponsorerna bakom evenemanget. Orio Tyskland verkställande direktör Jan-Philipp Schuhacher, som den bästa Saab-representanten i Tyskland, kan besöka festivalen med oss. Precis som för 2 år sedan ... och om hans schema tillåter det.

Festivalen under tecknet på Saab 9000

Saab Festival kommer att ha Saab 9000, som firar sitt 30-årsjubileum, som ett övergripande tema. Vi är glada över varje 9000 som hittar vägen till Kiel, för långsamt blir den första stora Saab en sällsynthet på våra gator. Alla Saab-förare som vill resa med oss ​​med färjan från Kiel till Göteborg på kvällen den 4 juni och vidare till Trollhättan nästa morgon är inbjudna att delta.

Antal deltagare begränsade

Registrering är nu möjligt på vår Saabmidsommar Event-sida. Det finns, och vi vill inte dölja, eventuellt begränsningar. De lokala möjligheterna på Saabs centrum begränsar antalet deltagare. För 2 år sedan var det 40-lagen som körde oss till Sverige. Detta nummer är vår guide. Om antalet registreringar överstiger de tillgängliga startplatserna kan vi kanske avvisa deltagare med ett tungt hjärta. Den slutliga registreringen är därför endast effektiv med vår uttryckliga bekräftelse.

7 tankar om “Tour Kiel-Trollhattan 2015"

 • blank

  Hi Tom

  Allt bokat, färja, hotell och några extra dagar i Sverige
  Vi hoppas att det kommer att fungera med SAAB-bloggen.
  Hälsningar från Schweiz
  Fredy

 • blank

  Synd då jag redan i Trollhättan Wahre säkert rida en stor upplevelse med en Conwy SAAB kanske klapt ja nästa gång du kör bra på alla de som går med och få frälsning

 • blank

  Hotellet var redan bokat i december, men vi kör över Rostock, så tyvärr inget från Kiel, men med min nyligen restaurerade 9000 CSE Anniversary 1997.

  • blank

   Då ses vi i THN. Jag ser fram emot årsdagen

   • blank

    Vi ser fram emot det.
    Jag tar bra bilder snart, fram till våren är det fortfarande torrt i en utställningshall. Herr Kreil från Saab bilhandlare i Hof gjorde ett bra jobb där. Tack igen till honom. (Jag vet att han också läser här och nu)

 • blank

  Registrering gjord.
  Om bara det var bara det.

 • blank

  tyvärr fungerar det inte, tror jag. Jag skulle ha velat åka med min Odoardo grå '86 9000i

Kommentarer är stängda.