Kärlek vid första ögonkastet

Saab, det lilla varumärket från Sverige, är bilkärleken för många läsare. Även för Pascal, nästa artikel för vår Konkurrens skrev.

I grannbyn körde vid den tiden en 9-5 Aero godsbil. På något sätt var det kärlek vid första anblicken, jag gillade det verkligen. Den perfekta familjen bilen för mig, om jag någonsin har det så långt.

Saab 9-5 SC "kromglas" från Pascal
Saab 9-5 SC “kromglas” från Pascal

Varje år gick jag till bilen salong bara om mig i Saab 9-5 reinzusetzen, som var för dyrt för mig på den tiden eftersom jag inte hade varit lång aktiv i arbetslivet.

2005 Jag upptäckte 9-3 Sporthatch i en tidning, jag var glad och naturligtvis billigare än 9-5er. Jag åkte till Saab-återförsäljaren för att informera mig.

Saab 9-3 konvertibel från Pascal
Saab 9-3 konvertibel från Pascal

Den 9-3 var perfekt, men fortfarande i utställningslokalen var 9-5er sport wagon Vector. Min fru blev kär i den 9-5er, som var faktiskt inte som planerat. Säljaren gjorde en galenskap erbjuder mig, förmodligen på grund av att krom glasögon var Saab-handlare går, 9-5 nästan till priset av 9-3, jag kunde inte säga "nej".

2013 Jag körde 700 Km. Med tåg från Luxemburg till Kiel för att hämta min 9-3-konvertibel. Så jag är beredd nästa gång, men jag hoppas starkt att jag kommer att köpa min tredje Saab igen som en ny bil.

2 tankar om “Kärlek vid första ögonkastet"

 • blank

  Hej Pascal,
  Jag kan förstå dig bra. 9-5er är riktigt bra. Jag kör mig själv en 2005er-modell fortfarande i den gamla designen och är mycket nöjd. Utrymme utan ända, medan supermotoriserad och helt ekonomisk i konsumtion.
  Jag håller mina fingrar korsade för att vinna bilden.
  Smaken av din son lämnar emellertid mycket att önska. Tröjan är mer än borderline. 🙂
  Hälsningar från NRW.

 • blank

  Mycket trevlig berättelse, en Saab är inte känd som en Saab. Jag kan helt förstå det 🙂

Kommentarer är stängda.