Saab Service Club online

Goda nyheter för Saabs piloter! Orio AB: s Saab Service Club har startat! De första kampanjerna är online för att starta, och det vi ser läser bra.

Saab Service Club är online
Saab Service Club är online

Som hälsning kan registrerade medlemmar ringa upp en välkomstkupong och säkra 15% rabatt på Saabs originalreservdelar. Saabs förare i Tyskland, Österrike och Schweiz kan ladda ner kupongen och villkoren för deltagande från respektive lands webbplatser.

En fråga som berör oss är den åldrande åldern på våra fordon. Saabs är utformade för att vara långtidsbilar, men som alla andra fordon behöver de underhåll. Saab-partnerna och Orio AB har insett detta och utvecklat en omfattande underhållskontroll; som låter ospektakulärt men meningsfullt. Långt bortom en konventionell TÜV-inspektion kontrolleras 40 olika punkter och resultatet registreras i en detaljerad logg. Kontrollen dokumenterar fordonets faktiska tillstånd, uppdelat i ”interna och externa värden”, och visar möjliga svagheter. Det är en bra guide för planering av framtida underhåll och reparationer. Medlemmar i Saab Service Club kan låta värdet behålla kontrollen hos den deltagande Saab-partnern till ett särskilt lågt pris.

Saab Service Club Service Voucher kan lösas på alla deltagande Saab-baser till 31.03.2015; Det gäller för försäljning och försäljning av verkstäder. Förteckningen över Saab-partner i Tyskland, Österrike och Schweiz deponeras på de nationella sidorna.

Jag tycker att syn på den tyska deltagarlistan är intressant. Ett eller annat namn, som saknas i tidigare handlingar, ingår nu. Det är bra!

Den nya Saab Service Club är det rätta svaret på den växlande marknaden. Våra fordon är mogna, som inte kan ändras. Köra Saab är fortfarande roligt, och det borde förbli så. ! Ett optimalt stöd i Saabs verkstäder och anpassade erbjudanden är harmoniska åtgärder i denna förändring. När allt är vem kan bättre ta hand om våra fordon än de auktoriserade Saab-partnerna?

Bloggen kan bara rekommendera läsarna att registrera sig för Saab service Club - enkelt lagra e-postadressen eftersom Orio har en annan behandling för medlemmarna: den mycket populära Saab Inuti framtiden direktregistrerade i förväg och Medlemmar kommer att skickas. Från välinformerad källa är att lära sig att förberedelsen av nästa problem redan körs i full fart.

13 tankar om “Saab Service Club online"

 • blank

  Trevlig åtgärd! För mig lite för tidigt, den första MOT beror i april, men kanske det är oftare. Om du tittar på Instagram, producerar Orio för närvarande plåtdelar i THN, men som sagt i kommentarerna är inte tillgängliga för 900. Kanske vill du använda den sista (?) Möjligheten.

  • blank

   ... den första TÜV beror bara i april: om det alls är det första TÜV-datumet för SAAB, borde ingenting orsaka problem med SAAB 🙂! Om det är det andra eller tredje TÜV-datumet skulle noll problem också vara glädjande ....
   På min 9-3er 172000 KM-bromser slutfördes och stötdämpare (komplett med lager etc.) ändrades. Nu är SAAB passformen igen, säker och med en ny TÜV-klistermärke!

 • blank

  Allt bra och bra ... Alla gamla modeller som 9000 och 900 I lämnas utanför och tjänas inte som hos andra premiumtillverkare som också har sin egen klassiska bilavdelning ... Vilken synd ... Det här skulle vara framtidens marknad för Orio. Hur många av modellerna såldes bara i Tyskland, Schweiz och Österrike, än mindre marknader som Benelux och Storbritannien? Ta en titt på de erbjudanden som för närvarande finns i Nederländerna. en ...… Andra länder som Frankrike kommer att komma in på marknaden med Saab-vintagemodeller de närmaste åren. Italien har visat vägen de senaste åren. (min 901 är därifrån)

  • blank

   Jag har inte läst någonstans att det finns en begränsning. Varför skulle 900 och 9000 inte påverkas? Saab är Saab, eller hur?

   • blank

    Tja, ta en titt igenom listan över de som deltar i kampanjen ... Med några få undantag (för vilka du kan planera två dagar med din 900 eller 9000) är alla andra mer fokuserade på Saab-modeller under GM-tiden (efter 2) . Även de jag känner som har reparerat sådana modeller här för Kaiserslautern och dess omgivning finns inte på listan. Vilka finns i denna lista och 1994-9 ect. reparation, är minst en dags resa från Kaiserslautern. (Bensheim, Landau, Mainz)

 • blank

  Mycket trevligt att några välkända SAAB-namn är tillbaka på listan, av vilka några saknas under lång tid ...

 • blank

  MobilForum igen inte där?

  • blank

   Som alltid. Kanske har du nog att göra med dina Ami-lådor.

 • blank

  Trevlig kampanj, tyvärr lämnade jag förra veckan € xxxx hos den trevliga förtroendehandlaren. ; (

  🙂

 • blank

  Moin.
  Underbart! Även Oldenburg är nu representerat!
  Nu behöver jag bara 15 km och ingen dagsutflykt till nästa SAAB-partner!
  Hälsning André

 • blank

  Mycket bra idé, gör beslutet lättare att inte ändra det vänliga!

 • blank

  Ja, en bra åtgärd! Kommer att användas av mig!
  De "saknade" SAAB-partnerna är nu också där, är också glädjande! SAAB-familjen växer tillsammans och antalet prenumeranter på bloggen kommer också att öka ... :-). Ämnet förblir "mycket aktuellt" ....
  De senaste 2 veckorna 01/2015 har börjat ... och i Trollhättan är det ”oskyldig” snö på växten ??? 🙁

  • blank

   Oskyldig vit är vanligtvis överskattad ... Allvarligt: ​​Det finns inget att rapportera som innehåller substans. Kalendern visar fortfarande 6 veckor och vi kommer troligen snart att höra något från Sverige. Så låt oss koncentrera oss på den positiva utvecklingen på Orio. 🙂

Kommentarer är stängda.