Saabblog.net Dagbok 2015

Så nu från min sida till alla läsare och SAAB-chaufförer en framgångsrik och framför allt hälsosam 2015. Min första artikel kommer väldigt sent, men skrivbordet var så fullt efter lediga dagar runt jul och nyår att bloggen Var tvungen att vänta lite.

min dagbok
min dagbok

Men nu går det igen !! den Utnämning bok på bloggen fylls upp. De första inläggen av Stammtisch, möten och utgångar i år har redan blivit tillkännagivna. Gradvis kommer utnämningarna att kompletteras här varje månad.

Om du planerar ett möte, anordnar en resa eller om ditt stamgästs bord möts, skriv ett meddelande till: termine@saabblog.net -> och alla kan läsa det här.

Vi ser fram emot många möten i år!

2 tankar om “Saabblog.net Dagbok 2015"

  • Men hittar inte kalendern ...?!

    • blank

      Na ovan höger under datum 😉

Kommentarer är stängda.