Saab 9-5 karbon läderset

BioPower 100 Concept-studien hade det först ... Saab 9-5 kolfiber läder set, bestående av: instrumentbräda, växelgrind, dörrlister och dörrhandtag. Allt i kolskinn, som äntligen gjorde slut på plastflödet i 9-5 kromglasögonen.

Saab 9-5 BioPower 100-koncept
Saab 9-5 BioPower 100-koncept

Tillverkad i en liten utgåva och känd kvalitet, var 10-uppsättningen beställd av Saab på Hirsch Performance. Inte några fans hoppades att det skulle ingå i serien eller åtminstone tillbehörsprislistan. Eftersom det uppgraderade kromglaset märkbart, blev inredningen i kvalitet.

Dessutom hade BioPower 100 Concept mer utsökta detaljer att erbjuda. Frostade bakljus och coola krukor som tyvärr aldrig existerade. För detta ändamål inkluderade Hirsch Performance den matversionen av kromramen i programmet, och under en kort tid var det Saab 9-5-kolfiberlådan i 10-deldesign.

När jag körde en Saab 9-5 OG BioPower sportdräkt bad interiören om förbättringar. Priserna på Hirsch var oöverkomliga, men om det inte fanns några bakljus, åtminstone läderuppsättningen i studien. Jag hade aldrig ångrat köpet och efter att ha glömt priset förblev glädjen i en enskild inredning.

Under tiden slutade blogganställda Stephan Individual uppsättningen efter, men endast 6-del. Det saknar dörrhandtag som inte längre finns där. Och eftersom Saab 9-5 BioPower sportdräkt nu har sålts har jag en tiodelad uppsättning för många. En fläkt har möjlighet att köpa hela Saab 10-9 kolfiber läder set för kromglasögon. Satsen är lika bra som ny, i originalförpackningen. Eftersom den redan har installerats kort - tecken på användning kan inte fastställas eller i så fall minimalt - priset är förhandlingsbart.

Det finns bara en uppsättning, leveransen är bara komplett, inte i enskilda delar. Om du är intresserad av att uppgradera dina 9-5-kromglasögon, skicka ett seriöst förslag till bloggen.  Satsen säljs.

5 tankar om “Saab 9-5 karbon läderset"

 • blank

  Jag skulle hellre ha de frostade bakljusen. Jag går full gas. 🙁

  • blank

   Kan jag förstå Därefter skulle jag ha betalat nästan vilket pris som helst för bakljusen

 • blank

  Grattis till den nya ägaren…. ser ut som en förnuftig investering.

 • blank

  Hej Tom ...

  Har läst din bra text och jag skulle
  Ställ irritation.
  Frågan, vad har du kommit till för ett pris?

  Hälsar tur från Schweiz

  • blank

   Du har mail 🙂

Kommentarer är stängda.