Saab 9000 Kalender 2015

Saab 9000-kalendrarna, lanserade för 30-årsdagen, har levererats idag av skrivaren. Lite senare än hoppas, men vårt projekt var ganska spontant och sålde tidigt ganska stramt från början.

Kalender Bild maj 2015
Kalender Bild maj 2015

De flesta av dem gick omedelbart till kunderna och alla kalendrar är på väg senast på måndagen. Den behärskade utmaningen att hitta tilltalande bilder från de första 9000-talet för kalendern är ett bra exempel på hur väl det internationella Saab-samhället fungerar. ÄN en gång TACK till alla fans och personal på Orio Germany GmbHsom stödde oss så bra!

Kalendern innehåller bilder av den legendariska Long Run på Talladega Speedway, bilder från fabriken, pressfoton och bilder av 9000 CC, som den är på väg efter 30 år. Saab 9000-kalendern är också en del av att upprätthålla traditionen. Vi har fortfarande en liten mängd i lager. Om du gillar hyllningen till Saab 9000 CC kan du beställa kalendern i vår butik.

Det här bildspelet kräver JavaScript.

Saab 9000 CC, dess betydelse för varumärket, kommer att följa med oss ​​på bloggen i årsdagen. Flera 9000-projekt körs i vår miljö, en med en CC, en annan med en årsdag. Det finns också ett mycket speciellt projekt som vi fortfarande vill behålla hemligheten.

Det måste finnas en viss spänning som ökar förväntan, för det som händer är verkligen extraordinärt. Från januari kommer vi att presentera projekten.

För att få vår aptit för 9000-serien och deras coola representanter har vi tagit en kort reklamfilm från Saab North America från vårt arkiv.

Det är från 1987. 80-talet var tiden då Saab kunde vinna jämförande test mot sina konkurrenter i Tyskland med 9000. Det var också tiden för den legendariska Talladega Long Run. Saab hade effektivt visat stabiliteten hos turbomotorerna. Ett varumärke från Tyskland hade misslyckats på Talladega Speedway några veckor tidigare på grund av detta bevis. Hon drog av med defekta turbomotorer. Men det var verkligen för länge sedan ...

3 tankar om “Saab 9000 Kalender 2015"

 • Om man föreställer sig att 9000 hade både mer utrymme än 9-5, och samma motor körde lika snabbt. Och ännu mer praktiskt. Och jag gillade det ännu bättre. Oh man.

  • blank

   Det är exakt 4-anledningarna till att jag inte bytte och kör 9000 fram till idag. 🙂

 • blank

  Bara bra, jag ser fram emot måndag, för jag har beställt kalendern naturligtvis.
  Trevlig helg.

Kommentarer är stängda.