Saab kalender 2015

En fantastisk historia. Det finns mer Saab-kalender än någonsin för 2015, en väldigt trevlig trend. Det finns kalendrar för varje målgrupp och varje smak, några kopior hittade sig till mitt skrivbord och presenteras här. Och naturligtvis ingår vår specialkalender för Saab 9000.

30 år Saab 9000 - Anledning nog att skriva ut en kalender ....
30 år Saab 9000 - Anledning nog att skriva ut en kalender ....

Saab kalender 2015 - 30 år Saab 9000

Vad fick bloggen att starta kalenderprojektet är 30-året Saab 9000-årsdagen. 9000er var en viktig milstolpe i utvecklingen av Saab - för signifikant att inte hedra den.

Kalenderen i sig var en utmaning som bloggen har behärskat endast med mycket stöd från det internationella Saab-samhället. Men för det Orio Tyskland För oss tittade djupt på det svenska mediearkivet var det knappast några bilder på 9000ers första utgåva.

Bilder, pressfoton och bilder från 9000 CC kom efter vårt samtal från fans över hela världen; i slutändan skulle bilderna ha varit tillräckligt för ett dussin olika kalendrar.

Saab 9000 kalender med kalender i 9000er stil
Saab 9000 kalender med kalender i 9000er stil

Många tack till Saab-förare för deras stöd, särskilt Wolfgang Schmel från Saab Archive och till våra vänner från Nederländerna och Sverige!

Jag älskar Saab klistermärken - lägg till vilken kalender som helst
Jag älskar Saab klistermärken - lägg till vilken kalender som helst

Saab 9000 30-årskalender är ett barn av internationellt samarbete. Den lyriska ark är svenska, tyska och engelska, kalendern i grönt och orange, som vi känner den från Saab 9000 cockpit - resultatet är mycket glädjande 14 sidor i A3, 12 kalender sidor, 1 försättsblad fotografier av arbetet och och illustrerade textsida, allt i Saab stil!

30-året Saab 9000 kalender kommer att vara tillgänglig under nästa vecka och kan beställas i vår Saab Fanshop. Varje beställare lägger vi en "Jag älskar Saab klistermärke" i paketet!

Saab kalender 2015 från SU
Saab kalender 2015 från SU

Saab kalender 2015 - Saabsunited

Förresten ägde utskrift av vår Saab 9000-kalender i München. Ett samarbete med Till von SU och hans kalendrar fladdrade in i min brevlåda den här veckan.

Det finns två SU-kalendrar i år, fulla av foton av Saab-fans som har fotograferat sina fordon över hela världen. Mottoet på SU för 2015 är därför: ”Saab Passion över hela världen”. Kalendrarna kan beställas i Cardyourcar-butiken.

Saab-kalendern 2015 från Orio Germany GmbH
Saab-kalendern 2015 från Orio Germany GmbH

Saab kalender 2015 - Orio AB

Då finns det Saab-kalendern, som faktiskt inte existerar. Eller, för att vara exakt, inte för alla. Som varje år skickar Orio Deutschland GmbH den praktiska 3 månadskalendern till Saab Service Partners i december. Du kan inte köpa kalendern.

Bloggen är traditionellt ett paket, och vi utnyttjade möjligheten att distribuera Saab-kalendern i samhället. Självklart finns det för få kalendrar, och urvalet är svårt varje år. Några fans som åtminstone är Saab-galen som författarna till bloggen har fått Saab-mail idag. En liten överraskning att vi hoppas vi lyckades.

6 tankar om "Saab kalender 2015"

  • Mycket snällt, redan beställt. Jag är nyfiken.

  • Kommer också. Lite tålamod ...

  • Finns det en översikt över bilderna i kalendern?

  • Det är inte planerat, men idén är bra. Kalenderen innehåller också bilder av den legendariska Talladega Long Run, liksom inuti bilen. Jag kan väl föreställa mig dessa motiv som affischer / utskrifter

  • Kalendern för 9000 gör mig nyfiken. Som jag skrev tidigare är det bra att mycket har samlats för denna modell. Är det planerat att producera ett eller två motiv som en affisch i små siffror? Eller kanske en collage?

Kommentarer är stängda.