Crash piloter

Dagen var spännande. Om NEVS hade väntat på att en domstol skulle vinkas, då var de fel. En troende gör en enorm front mot förlängningen av återuppbyggnaden. Domstolen avbröts, beslutet förväntas tidigt imorgon.

Senova D70, ex Saab 9-5 OG
Senova D70, ex Saab 9-5 OG

bara SVEA Economics, företaget med vars hjälp NEVS försökte stänga finansiella hål på sommaren, följer inte förslagen och ser säkerheterna som riskerar. Dessutom krävs prioriterade säkerheter och fler fakta än bara en icke-bindande avsiktsförklaring från en potentiell investerare. Ett bindande avtal är vad man vill se.

Kanske är förhandlarna på SVEA, med sitt insisterande på fakta snarare än löften, de enda deltagarna som har hållit ett öga på verkligheten. NEVS kan ha helt enkelt räknat fel, eftersom det hotade hårklippet på 50%, vilket också skulle påverka SVEA med 33 miljoner kronor i utestående fordringar (3.5 miljoner €), gör alla inblandade i dåligt humör.

Senova D70 Cup

Om du absolut inte vill ha NEVS idag och, som jag hoppas, att historien äntligen kommer att ta slut, kanske du vill se på Kina som en distraktion. BAIC har sin egen där med Senova D70 racing version lanserat, som används för bildvinst på Kina Cup.

När det gäller racer serier kan du se på banan i Macau (Tack Benjamin för länken). Ingenting behöver sägas om körfärdigheterna för kraschpiloterna, och det är prisvärt att Senova D70 en gång var Saab 9-5 tidigare. Vilket är bra ...

I morgon fortsätter vi i Vänersborg. Kanske finalen för NEVS, kanske inte. Resultatet verkar öppet.

 

4 tankar om “Crash piloter"

 • blank

  Vad som kan ses där är inget ovanligt i Macau ...

 • blank

  Trots kraschen fortsätter det! Målet uppnås. Mycket symboliskt ... 😉
  Men kanske var allt bara ett roligt offentligt bromstest ... så många Senova D 70-tal och så lite skada! 🙂 Bra gener !!!

 • blank

  Hur kan du inte få kurvan i denna hastighet med en dold 9-5 under rumpan?

  Kanske kommer NEVS att känna samma sak imorgon - till slut passerade ”krockpiloterna” mållinjen. Låt oss se om NEVS lyckas - vi håller tummarna.

  Det skulle i slutändan vara det bättre alternativet för SVEA - vid insolvens skulle betalningen till borgenärerna verkligen bli ännu mindre!

 • blank

  Oförståelig och högrisk, vilket drar av sig av NEVS här. Det är dags att stoppa denna rörelse. Kan förstå väl att SVEA gör stunk. Vem som biter i handen, som matar en, behöver inte klaga, om någon gång är slutet roligt.

Kommentarer är stängda.