Saab-presentidéer

Julen närmar sig och som alltid letar vi efter lämpliga presenter. Några idéer från vår butik - som ett förslag för positivt Saab-smittade människor! En sista leverans av Saab 92 Concepts från Colorfrog kom precis i tid till jul för att fylla på vårt ganska svaga lager.

Saab 92 koncept av Colorfrog
Saab 92 koncept av Colorfrog

Det kommer inte att finnas fler leveranser från den här källan, åtminstone inte så länge som situationen i Sverige är som den är nu. Vi ger denna del av Saab-historien till fansen till ett rimligt pris - så länge lagret räcker. En annan Saab-presentidé skulle vara kraftbanken. Det är väldigt populärt, med sina flexibla anslutningar är det lämpligt för nästan alla mobila applikationer, och det är en cool Saab-present som du alltid har rätt med.

Den blå versionen är redan slutsåld, några exemplar av den svarta versionen är fortfarande tillgängliga. Påfyllning kommer från Sverige, men inte igen förrän i januari. Saab-presentidén är Saab Roadster från Playsam. Utvecklad på uppdrag av Saab Automobile AB, som en påminnelse om den första Saab från 1947. Det är mycket troligt den sista upplagan med Saab-logotypen och griffin på ratten. Det borde finnas en efterproduktion av roadster, säger de i Kalmar. Men inte längre med Saab-tecknet.

Vi lägger alla beställningar till ett värde av varor från € 20,00 gratis fram till den 22.12 december. ett "I love Saab" -klistermärke från vår samling. Ha kul att leta efter Saab -presenter!