SAAB Power Bank

Jul närmar sig, även om temperaturen fortfarande är annat än jul. I vår fläktaffär finns det små gåvaidéer runt Saab - och vi har lagt till ett nytt, användbart tillbehör för på farten.

Saab Power Bank
Saab Power Bank

Saab Power Bank är ett kompakt, mobilt batteri som ger våra smartphones, tabletter eller kameror den nödvändiga saften när den blir stram igen och inget utlopp är i sikte. Med en Saab-graverad lasergravering är det samtidigt ett diskret uttalande för vårt varumärke och för vad som parkeras vid dörren.

Power Bank har en kapacitet på 2.600 mAh, tillräckligt för en laddning på de flesta mobila enheter. Med den medföljande kabeluppsättningen passar den alla enheter med mikro- och mini-USB-kontakt, liksom iPhone 1 till 6. Kraftbanken gör det utan att byta eller flytta delar. Den laddas på alla USB-gränssnitt. Om den röda lysdioden släcks ut är laddningen klar.

En intelligent idé för på farten, som finns i två färger. I subtilt svart och i slående blått, som ligger nära Saab Fusion-Blue. Som många andra Saab-presentidéer finns Saab Power Bank tillgänglig i fläktaffären.

3 tankar om "SAAB Power Bank"

 • Jag har nyligen satt en kraftbank i min vagn på den stora floden.
  Just i tid läste jag ditt meddelande på Instagram. Tillfälle eller försyn? Egentligen oavsett. Men tack för de stora idéerna!
  Hälsningar Daniel

 • Åh, alltid dessa "förväntningar" ...
  Ändå trevligt helg!

  PS: är en bra idé, denna SAAB POWER BANK!

 • Nice! Det är precis det jag förväntar mig från min Saab-återförsäljare som en julklapp för varor,)

Kommentarer är stängda.