SAAB Power Bank

Julen närmar sig, även om temperaturen fortfarande är allt annat än jul. I vår fanbutik finns det små presentidéer runt Saab - och vi har lagt till ett nytt, användbart tillbehör för när du är på språng.

Saab Power Bank
Saab Power Bank

Saab Power Bank är ett kompakt, mobilt batteri som ger våra smartphones, tabletter eller kameror den nödvändiga saften när den blir stram igen och inget utlopp är i sikte. Med en Saab-graverad lasergravering är det samtidigt ett diskret uttalande för vårt varumärke och för vad som parkeras vid dörren.

Kraftbanken har en kapacitet på 2.600 mAh, tillräckligt för att ladda de flesta mobila enheter. Med den medföljande kabeluppsättningen passar den alla enheter med mikro- och mini-USB-kontakter, samt iPhone 1 till 6. Powerbanken behöver inga brytare eller rörliga delar. Den kan laddas på vilket USB-gränssnitt som helst; om den röda lysdioden slocknar är laddningsprocessen klar.

En intelligent idé för på farten, som finns i två färger. I subtilt svart och i slående blått, som ligger nära Saab Fusion-Blue. Som många andra Saab-presentidéer finns Saab Power Bank tillgänglig i fläktaffären.

3 tankar om “SAAB Power Bank"

 • blank

  Jag har nyligen satt en kraftbank i min vagn på den stora floden.
  Just i tid läste jag ditt meddelande på Instagram. Tillfälle eller försyn? Egentligen oavsett. Men tack för de stora idéerna!
  Hälsningar Daniel

 • blank

  Åh, alltid dessa "förväntningar" ... 😉
  Ändå trevligt helg!

  PS: är en bra idé, denna SAAB POWER BANK!

 • blank

  Nice! Det är precis det jag förväntar mig från min Saab-återförsäljare som en julklapp för varor,)

Kommentarer är stängda.