Saab 9 5 Commercial 2014

I slutet av veckan, låt oss sammanfatta vad som har hänt runt Saab i Sverige under de senaste dagarna. Det är lugnt, väldigt lugnt. Och det finns bara små saker att berätta. Men man skulle kunna utveckla ett större omfattning ...

Emma, ​​också 2015 i Saab på vägen. Bild: STCC
Emma, ​​också 2015 i Saab på vägen. Bild: STCC


Låt oss börja med motorsport, med goda nyheter för fansen, innan vi tittar på affärsnyheterna.

PWR Racing Team

Emma Kimiläinen, Racing älskling media och utrustad med en god dos av kämpaglöd, kommer även 2015 vara där i en Saab med den svenska Touring Car Championship.

Den här veckan förlängde hon sitt kontrakt med Peter Wallenbergs PWR Racing Team. Okej, den senaste säsongen saknade lite tur att placera din Saab på toppen av tabellen. Vi håller fingrarna korsade för att allt ska bli bättre 2015! Som vi vet sponsrades PWR-besättningen 2014 av NEVS. Huruvida detta fortsätter att vara fallet är oklart ... som allt om NEVS. Vilket leder oss till affärsnyheterna.

Instrumentbräda NEVS 9-3 från Tidaholm
Instrumentbräda NEVS 9-3 från Tidaholm

Konkurs med konsekvenser

NEVS-rekonstruktionen ledde till den första konkursen. För ett litet företag med endast 22 anställda avbröts rekonstruktionen - på grund av hopplösheten om framgång. NEVS skuldar företaget cirka 440.000 XNUMX euro, vilket var för mycket.

Om NEVS borde ha spelat på allvar anses löpa från banden efter avslutad rekonstruktion av 9-3 igen, skulle du nu en mer problem. Eftersom företaget från Tidaholm gjort instrumentpaneler och handskfack för 9-3er serien. Denna leverantör kan inte ersättas åtminstone på kort sikt. Omstart av 9-3 är således alltmer osannolikt.

Saab kommersiell 2014

”Saab 9-5 Commercial 2014” körs på YouTube. Eftersom Saab inte firar en återfödelse, vilket vi verkligen inte skulle ha missat, är platsen naturligtvis en fans privata show. Sättet han remixade klippet på är lite explosivt. Den lagrade musiken kommer från reklamen från den stora grannen från Göteborg.

Den nya Saab-platsen, en blandning av 2010 Saab 9-5 reklam och 2014 XC70-klipp, är populär i Sverige. På nätet tror folk att Zlatan, som är inblandad i Volvo, skulle ha valt Saab som reklampartner. Hur som helst, oavsett om det passar vår smak eller inte, måste alla ta reda på det själv.

11 tankar om “Saab 9 5 Commercial 2014"

 • blank

  Vilken bra reklam! Bra gjort ! Jag tror att det kommer att fortsätta så här med NEVS: ingen investerare som har lite hjärna kommer att engagera sig med KJ. Det är över nu! En annan insolvensadministratör kommer och vill ta med resterna till mannen. Här kommer nya spelare att tävla och få in ett friskt luft (om bilar med SAAB-logotypen kommer att byggas igen är ett annat ämne) ... Jag skulle personligen vilja att BMW går in på arenan och utnyttjar de möjligheter som erbjuds på Mini har framgångsrikt implementerat - men det är rent önsketänkande - rädslan för att skapa ett andra fall "Rover" är för djup. Men: om du inte vågar vinner du inte - så är det i affärer. På lång sikt måste någon annan fylla i det gap som SAAB har kvar! Min åsikt: Jag vill inte ha en ny bil - jag vill ha en ny SAAB BJ 2017

 • blank

  Du måste också kunna förlora och med anständighet - detta uttalande är ofta sant, men kan bara gå i uppfyllelse för SAAB efter att en misslyckad rekonstruktion har löpt ut. För tillfället kan denna syn på saker och påståendet ”det kommer inte mycket mer att komma” bara klassificeras under så kallade vilda spekulationer!
  Du bör vänta på nästa 14-dagar i fred igen.

 • blank

  Dessa vilda spekulationer borde bara sluta. Hittills många bubblor och lite sant innehåll. Det kommer inte bli mycket. Tydliga meddelanden behövs nu.
  Phoenix och andra berömda finansiärer är alltmer osannolika. Om det visar sig okej. Bilden av SAAB kan förstöras efter så många missteg. Jag vill stolt rida på min sista 2 SAAB och inte bara skörda ett sympatiskt leende. Världen har sedan länge gått utan vårt älskade varumärke. Du måste också kunna förlora och med anständighet. Hälsningar från norr

 • blank

  Jag gillar platsen väldigt mycket ... med 1:16 skulle det kosta en förmögenhet i reklamtid, men det är definitivt värt att se. En annan punkt om SAAB-communityn: Vilka drivrutiner från andra märken utformar så omfattande reklam för sitt varumärke?

  Och om jag läser den första delen av artikeln så skulle SAAB förmodligen också ha en första varumärkesambassadör / reklamfigur ... 🙂

 • blank

  Vet någon om det är samma tillverkare som brukade tillverka handskfacket? Mitt lock har varit väldigt repat sedan de första dagarna - kanske borde du beställa ett nu (vet någon priset?) Eller kan du på något sätt få det "fixat"? Interiören i 93 är tyvärr inte särskilt reptålig.

  • blank

   Är han. Företaget kom från ett företag som byggt alla instrumentpaneler och andra delar till Saab och de andra svenska tillverkarna fram till 2009.

 • blank

  Inga utsikter till framgång med instrumentpaneltillverkaren av allt för inredning av 9-3 hittills, men föreslår att det under kreditormötena slutgiltigt upphörde med denna SAAB-serie blev tydlig - det är ingen mening att värma upp serien igen.

  Otur för det här insolventa företaget, som säkert hade kommit från en framtid med NEVS.

  Förmodligen har det nya ledande företaget i sig en lämplig leverantör för detta område, med vilket han redan har affärsrelationer.

  • blank

   95% av försäljningen gjordes med NEVS, konkursförvaltaren hoppas nu att någon kommer att köpa NEVS och fortsätta 9-3 ...

   • blank

    Konkursadministratören för detta lilla företag verkar vara ännu mer naiv än Bergqvist + Co. när han ”anställer” NEVS!

 • blank

  Den ursprungliga videon gav redan gåssockor en ny dimension! För alla icke-svenskar: den sång som används som backspår för den uppdaterade kommersiella är svensk folkhögtid. Zlatan Ibrahimovic reciterar den första versen.

 • blank

  Jag tycker att ämnet med den gamla 9-3 är genom. Det kommer säkert inte bli någon ny utgåva. Låt oss hoppas att det är en helt ny start med en ny ägare och så småningom nya modeller. Det är emellertid synd att det har fått en underleverantör igen. Det är uppenbart att han inte är skyldig.

Kommentarer är stängda.