Saab 9-3x TTID 2010

Vår nya kategori "Made in Trollhättan" handlar specifikt om bilar. Saabs från tidigare ägande, som vi tycker är intressanta och som vi vill presentera i lös följd. Premiären börjar med en Saab 9-3x TTID, rätt fordon att starta.

SAAB 9-3x TTID till försäljning hos Stephan Automobile
SAAB 9-3x TTID till försäljning hos Stephan Automobile

För mig var Saab 9-3x och är något som det fräschare alternativet till den konventionella sportdräkten. Saab gav honom allt som behövdes för att lyckas. En off-road look, fyrhjulsdrift i bensin, framhjulsdrift på diesel. Vad är önskat av kunderna, eftersom många SUVs bara låtsas och har bara en driven axel. Det är rimligt, sparar bränsle och vikt.

Det faktum att Saab, med sitt robusta utseende, förblev så sällsynt beror inte på bilen eller dess egenskaper utan på de ogynnsamma omständigheterna kring varumärkena, vilket förhindrade större distribution.

En tydlig köprekommendation från bloggen, för du kan knappast vara mer individuell i en kompakt kombi, och 9-3 är ett fordon med långvariga kvaliteter.

Den presenterade 9-3x TTID registrerades först i mars 2010, kommer från första handen och har 1 89.500 kilometer på disken. Den säljs eftersom dess ägare har bytt till en annan företagsbil och Saab knappt har flyttats. Elmar Valentin från Stephan Automobile, Saab-partner i många år och bloggsupport, försäkrar att Saab är mycket väl underhållen. En rökfri bil, 12 månaders garanti ingår. Mer information finns på mobile.de och från Stephan Automobile.

Bloggteamet gillar Saab 9-3x, Michèl har haft en 9-3x själv under en kort tid, som du kan upptäcka på Instagram.

Färgkombinationen är trendig, utrustningen är rätt. Trevliga saker som du inte vill göra utan att du har haft dem, som bi-xenon kurvelys, finns ombord, Bluetooth och navigering ändå. Momsen kan rapporteras, vilket gör Saab intressant för handlare. För prestationsmedvetna Saab-piloter har Hirsch Performance en uppgradering till 200 hk. Om Saab 9-3x hittade en ny plats i samhället skulle vi vara glada!

3 tankar om “Saab 9-3x TTID 2010"

 • blank

  Mycket fin bil.
  Men en annan fråga - har någon kunnat få erfarenhet av KVD-auktionshuset i Sverige? Vilka skatter tas fortfarande ut efter auktion - tull ...?

  • blank

   Tull endast när fordonet kommer ut ur ett utomhuslager. De erhållna avgifterna visar KVD i budet, momsen du inte behöver betala om du har ett moms-ID-nummer. Men i D är 19%. Dessutom behöver du en speditör som tar upp fordonet till D.

   • blank

    Tack för svaret. Själva fordonet skulle hämta, men skulle jag hoppas?

Kommentarer är stängda.