Saab 9000 bilder

Ett interjection i egen sak! Saab 9000 firar sin 30. Födelsedagsvinkande H-mark. Som en engångsåtgärd för att fira tillfälle, skulle vi vilja skapa en Saab-kalender för årsdagen. Endast med Saab 9000, Saabs första lyxsalong som tema.

Saab 9000 CC, 30 års offentlig debut
Saab 9000 CC, 30 års offentlig debut

Tonvikten ligger på 9000 CC på de tidiga modellerna, och det är där våra svårigheter börjar. Saabs milstolpeprojekt har varit på plats i flera dagar och hotar att misslyckas. Medan 1992 CS byggd 9000 CS fortfarande har ett relativt stort antal pressbilder från den tidigare Saab Automobile AB ser den ursprungliga 9000 mycket dålig ut. Också den mycket engagerade hjälpen från Orio AB i Nyköping och Eschborn Medför inte tillräckligt bra bilder, som kommer som ett högupplöst konstverk i fråga.

30-år är långa, och mot bakgrund av utvecklingen i Trollhättan får vi nu en uppfattning om framtida svårigheter som i Saabs traditionella vård kommer att komma till oss. För att utmana alla möjligheter startar vi idag ett läsarsamtal. Vi letar efter bilder från Saab 9000 till 1991, i högsta möjliga kvalitet. Tryck också på bilder och bilder är välkomna, vi digitaliserar bilderna och originalet går tillbaka till ägaren.

Bilder är välkomna via mail till: kalender2015@saabblog.net! Analoga data, till exempel pressfoton och diabilder, kan skickas till vår Postadressse skickas.

Saab 9000 Kalender är ett ideellt projekt som vi vill lansera med ett antal 9000er årsjubileumsprojekt. Andra Saab-kalenderprojekt för kommande år är också tillgängliga i år från Till von SU, som också letar efter lämpliga bilder och behöver stöd från samhället.

4 tankar om "Saab 9000 bilder"

  • Synd, men det fanns mycket bra bilder under de senaste två dagarna, fler meddelas. Det ser inte ut dåligt för vårt projekt

  • Killar, du är för sent.

    Veronica har sovit i vinterkvarteren i en vecka, så det finns ingen chans att någonting ska göras.

    I NEN några bilder i arkivet, men de är - eftersom vinglade vid långa slutartider till så lång brännvidd från handen - allt lätt mosig och verkligen lämpar sig för webben, men inte så mycket för en bredsidestryck ...

  • Du har förmodligen kommit med tanken, men jag kunde föreställa mig att Peter från Saabmuseet kan hjälpa.

  • skickligt

Kommentarer är stängda.