Saab Inside Fall Edition

Den andra upplagan av Saab Inside, kundtidningen för Saab Service Club of Orio Deutschland GmbH, är nu tillgänglig för nedladdning. Saabs läsglädje garanteras, även för fans som ännu inte är medlemmar i Saabs serviceklubb. Redaktionen i Eschborn arbetade hårt för det. Och det finns mer att upptäcka ...

Saab Inside, Fall Edition 2014
Saab Inside, Fall Edition 2014

Höstutgåvan är tillgänglig för allmänheten för sista gången. I framtiden: Endast medlemmar! Det kommande vårproblemet 2015 kommer då att vara tillgängligt uteslutande i medlemsområdet för den nya Saab Service Club. Klubben börjar med intressanta erbjudanden för sina medlemmar på 15. Januari 2015. Registreringen är gratis, för alla Saabsägare oavsett vilket år det är möjligt att bygga, och det kommer att vara värt!

Arbetet med det kommande numret av kundtidningen har redan börjat, det första redaktionella mötet ägde rum för några dagar sedan. Mycket Saab-ämnen planeras, redaktörernas incitament att bli ännu mer intressant än med den aktuella numret. Fans kan vara glada - jag kommer snart tillbaka till det.

Ett annat ämne! Även om Orio AB inte längre bär namnet Saab, men åtagandet till varumärket har inte förändrats. Märket är nu tillbaka i Nyköping hemma, vilket stänger en cirkel. Eftersom Nyköping är det historiska huvudkontoret för Saab Automobile Division. Att detta verkligen är fallet, att ansvaret för våra bilar uppfattas där, visar en ny nedladdning.

Förutom den nuvarande Saab Inside finns ytterligare en praktisk förbättring av den dagliga hanteringen av varumärket. Vi har alla de gamla, föråldrade katalogerna på Saabs verkstäder i vår inbyggda litteratur. Det här är nu slutet, den nuvarande noteringen av Saabs servicepartners i Central- och Västeuropa är tillgänglig som en gratis nedladdning. En liten meningsfull optimering för vardagen, möjliggjort av filialens initiativ i Eschborn.

Jag säger adjö till helgen, imorgon går det på Saab Youngtimer Blog med ämnen kring de äldre bilarna och vår rostiga hobby på. Håll Saabing och ta hand om dig!

2 tankar om “Saab Inside Fall Edition"

  • Bra idé, tack!

  • blank

    Slutligen en rimlig service katalog för Europa. Hittills har jag alltid frågat de nuvarande entreprenörerna för importörerna besvärliga. Beherman har till exempel alltid varit en hjälpsam och vänlig kontaktperson. Skulle vara bra om posterna i den nya övergripande katalogen bibehålls regelbundet. Verkligen ett meningsfullt och användbart stöd. Tack för tipset, Tom!

Kommentarer är stängda.