Saab Session Slovakien 2014

Från 10 till 12 oktober ägde Saabs session Slovakien rum i Banská Štiavnica för tredje gången i rad. Tre fantastiska dagar, runt Saab, med deltagare från 3 nationer.

Saab Session Slovakien 2014
Saab Session Slovakien 2014

Den som undrar hur livligt varumärket är kan hitta svaret här. 157 Saab-fans från Tjeckien, Slovakien, Österrike, Polen, Ungern, Schweiz och Rumänien, med 71 fordon, är ett tydligt uttalande för livligheten. Den äldsta Saab vid evenemanget var en 93 från 1958, den yngsta en Saab 9-5 NG sportdräkt från 2012. Det fanns ingen rädsla för kontakt mellan gamla och unga. En Saab är en Saab, oavsett tillverkningsår.

Det finns många bilder från Saab Session Slovakia 2014, för en liten dos Saab efter arbetsdagen, på Event sida att upptäcka, också en video. Mer och mer gäller: Saab är det som ligger precis utanför dörren, mindre vad som händer i Sverige.

Vi tappar inte situationen i södra Sverige ur sikte, även om det är helt tyst där. I morgon ska vi svänga norrut och nästa artikel kommer att handla om svenska frågor.