Saab Session Slovakien 2014

Från 10. till 12. Oktober ägde redan rum i Banská Štiavnica för 3. Saabsessionen Slovakien äger rum för första gången. Tre stora dagar, runt Saab, med deltagare från 7 nationer.

Saab Session Slovakien 2014
Saab Session Slovakien 2014

Den som undrar hur levande varumärket är kan hitta svaret här. 157 Saab-fans från Tjeckien, Slovakien, Österrike, Polen, Ungern, Schweiz och Rumänien, med 71-fordon är ett tydligt uttalande om livlighet. Den äldsta Saab vid evenemanget var en 93 från år 1958, den yngste en Saab 9-5 NG sportdräkt från år 2012. Det fanns ingen rädsla för kontakt mellan gamla och unga. En Saab är en Saab, oavsett årets konstruktion.

Många bilder av Saabsessionen Slovakien 2014, för en liten dos Saab efter arbetsdagen, finns tillgängliga på Event sida att upptäcka, liksom en video. Saab är mer och mer vad som står utanför dörren, inte så mycket vad som händer i Sverige.

Även om vi inte förlorar situationen i södra Sverige, även om det finns absolut fred. I morgon ska vi ta en panna i norr, och nästa artikel kommer att vara på svenska affärer.