Saab säkerhetsväst

Bra idéer kommer från Saabs gemenskap! I Tyskland, som vi alla vet, har säkerhetsvästar varit obligatoriska sedan 01.07.2014 juli 471. En väst i rött, gult eller orange i enlighet med DIN EN 20471 eller EN ISO 2013: XNUMX måste bäras i varje fordon.

Saab varning väst orange © saabblog.net
Saab varning väst orange © saabblog.net

Självklart har vi länge haft flytvästar i var och en av våra Saabs. Vilket bör vara självklart av säkerhetsskäl. Men de är neutrala väster, som du kan köpa var som helst. Vi har ännu inte haft Saab säkerhetsvästar.

Vi är skyldiga Götz från Hamburg till det faktum att denna kampanj överhuvudtaget ägde rum. Han var den första som frågade om det i juni. Han ville veta varför det inte finns några Saab-skyddsvästar och varför vi inte producerar några. Hmm Götz, varför inte? Nästan alla självrespektande biltillverkare har västar med eget märke för sina kunder. På något sätt är det en del av bra sätt. Ingen anledning till att Saab-förare inte skulle ha det också, och så hjälpte vi lite.

Saab säkerhetsvästar enligt DIN EN 471 togs i drift och tillverkades i färgerna orange och gult. Skyddsvästarna finns nu tillgängliga från våra bloggsupportörer i Stuttgart, Bonn, Frankfurt, Emmerich på Rhen, KielHamburg, Bamberg, Goslar Vienenburg och naturligtvis i vår webbutik.

8 tankar om “Saab säkerhetsväst"

 • blank

  Jag tycker att SAAB säkerhetsvästar är coola! Nästa gång "blogg supporter" besöker, kommer jag att köpa en sådan del ...! 🙂

 • blank

  apelsin bär bara sopkollektionen 😉

  • blank

   Skräpinsamlingen är kanske lite dålig. Jag är upptagen och kör min 7. Saab ny bil.

   • blank

    Oroa dig inte, vissa kommentarer är verkligen inte menade 😉

    • blank

     Uli 1957 gör ett faktablad! 🙂
     "Resten" är personlig mental film ... 😉
     Trevlig helg!

 • blank

  Varför fanns det inga säkerhetsvästar med SAAB-logotypen? Det är enkelt - våra bilar går inte ihop 🙂

  • blank

   Olika versioner: om det ändå är uppdelat, vill du inte lägga upp det på vägkanten med en lysande väst. - Eller liknande det som hände tidigare med Rolls-Royce: föraren (av greven) var tvungen att täcka ängelfiguren på huven med en filt i händelse av haveri. Noblesse tvinga ...
   Peter Röthlin, CH - Ebmatingen ZH

   • blank

    Oroa dig inte, du lägger inte upp affischer. Enligt standarden är bokstaven "SAAB" inte reflekterande och förblir diskret i bakgrunden 😉

Kommentarer är stängda.